Essence #GenGorgeous CampaignBox Kecantikan BeautyBox Nasihat Kecantikan Ibu

Dengan Hari Ibu dengan cepat menghampiri (ia adalah 8 Mei, orang-orang, masukkannya ke telefon anda sekarang), tidak ada masa yang lebih baik untuk sentimental lilin mengenai beberapa nasihat terbaik ibu-ibu kita pernah ditawarkan. Lagipun, mereka adalah wanita yang mengajar kita apa yang menjadi seorang wanita benar-benar maksudnya, dan itu mungkin termasuk sedikit kecantikan.

BACA: Idea Hadiah Hari Ibu 2016

Essence BeautyBox, perkhidmatan langganan bulanan yang diedit dengan teliti oleh pakar-pakar kecantikan mag, juga merasakan fuzzies hangat tentang momen-momen paling momen ibu dalam gaya, melancarkan kempen #GenGorgeous mereka. Hashtag menghormati semua kata-kata klasik kebijaksanaan wanita penting dalam hidup anda telah berlalu selama bertahun-tahun, dengan video kempen tembakan indah yang memaparkan orang-orang seperti rambut dan kecantikan Alicia Quarles dan Essence.com Deena Campbell.

 

 

Setiap wanita menampilkan saham crème de la crème nasihat ibu untuk melihat dan merasa cantik. Mereka juga menggalakkan anda untuk berkongsi anekdot peribadi anda dari ibu di media sosial menggunakan #GenGorgeous hashtag.

BACA: Kempen #PowerofShe Athleta Adalah Mesej Squad Girl yang Kami Perlu

Sekiranya anda ingin meraikan ibu dengan Essence secara langsung, pelanggan BeautyBox di Atlanta dan Houston akan dapat menikmati acara istimewa pada hujung minggu Ibu Hari. Dan jika anda memberi langganan perkhidmatan, mereka akan membuangkan kotak bonus untuk anda, yang merupakan tawaran yang sangat manis … dan pasti mengalahkan toast yang dibakar yang anda berkhidmat dengan ibu di atas katil sebagai seorang kanak-kanak, jangan fikir?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 21

map