Fakta: Kesha Akan Membuat Anda Ingin Rambut Kelabu

Satu lagi hari, satu lagi warna rambut untuk Kesha. Pada ketika ini, kami yakin tidak ada warna yang tersisa di spektrum warna yang penyanyi itu belum mencuba biru, merah jambu, berambut perang, bahkan pelangi. Anda namakannya, dia ada (mungkin lebih banyak sekali atau dua kali). Kami fikir tiada apa yang dapat mengejutkan kita lagi, tetapi, nampaknya kita salah.

Kesha baru sahaja menyerlahkan warna baru, dan kami tidak melihatnya. Untuk persembahannya sebagai penghormatan terhadap Rancangan Parenthood, penyanyi itu mengguncang kunci kelabu dengan beberapa helaiya yang berambut biru. Percayalah, ia kelihatan sama ajaib kerana bunyi itu.

Begitu juga pewarna, rambut palsu? Dari foto lain di akaun Instagramnya, ia nampaknya seperti dia diambil terjun penuh dengan warna rambut. 

kira-kira untuk mengambil peringkat untuk menghormati @plannedparenthood dalam liiiike 10 min. terima kasih kepada pasukan saya untuk meletakkan saya bersama malam ini ❤️��

Foto yang disiarkan oleh Kesha (@iswhoiis) pada

Kami tidak tahu sama ada dia akan menyimpan ini buat seketika, tetapi kami perlu mengatakan, kami adalah peminat yang sangat besar di bawah naungan ini. Oh, dan jangan sampai kita bermula di hijau berkilauan Pembayang mata. Ini merupakan peringatan bahawa kami tidak memberikan perhatian yang cukup kepada warna itu di dalam palet (banyak) kami. 

Juga ambil perhatian, manikur duyung itu. Kami berpeluang pada tahap yang lain. 

BERKAITAN: Ke Changing kelihatan Ke $ ha

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 16

map