Gigi Hadid Sentiasa Memiliki 5 Produk Kecantikan dalam Beg soleknya

TIDAK RE-USE Gigi Hadid Beauty Talk - Lead 2016
Pengurusan Artist Henrique Gendre / Traksi

Kakitangan InStyle

Jul 18, 2016 @ 2:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak ada keraguan mengenainya: Setelah berjalan landasan berjenama berjumlah besar, berhadapan dengan beberapa kempen iklan, dan media sosial yang besar berikut, Gigi Hadid adalah “gadis” dunia pemodelan. Dia mungkin kerap mempunyai kebaikan terbaik di dunia yang melakukan rambut dan soleknya untuk pucuk dan pertunjukan, tetapi tugas luar, model itu adalah kunci rendah dan meninggalkan detik-detik glam di hadapan kamera. Apabila datang ke rutin kecantikannya, Gigi melekat pada nasihat ibunya Yolanda Foster bahawa “kurang lebih, dan hanya menggunakan produk daripada keperluan.” “Ibu saya tidak memakai solek, dan saya tidak mempunyai apa-apa dari saya sendiri . Ia menyeronokkan untuk belajar mengenainya kemudian dalam hidup. “

Sebagai jurucakap bagi wangian terbaru Tommy Hilfiger yang diberi nama The Girl, ia adalah selamat untuk mengatakan ada sesuatu tentang gadis yang sukar untuk tidak suka. Walaupun Gigi mungkin telah menorehkan rutin kecantikannya lebih lambat daripada yang lain, dia lebih daripada membuat kesilapan sekarang. Di dalam atau luar tugas, Gigi tidak dapat memperoleh cukup lima produk kecantikan berikut. 

Dengan pelaporan oleh Kahlana Barfield Brown. 

VIDEO: Momen Instagram Seksi Gigi Hadid yang paling seksi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 + = 18

map