Gincu Gincu Baru Gula Hati Mempunyai Semua Warna Aneh yang Pernah Anda Dikehendaki

Hard Candy baru sahaja membuka sembilan warna bibir baru ke dalam Gincu Kesan Gincu Line, membuat sebanyak 18 warna unik. Siapa yang memerlukan 18 lipstik berbeza, anda bertanya? Um, seperti, kita semua? 

Lebih penting lagi, mereka telah mencapai pendikit penuh pada sifat aneh dengan penambahan baru-baru ini, dan dunia kecantikan berdengung. Dari gincu berwarna kuning mentega dan terang yang dipanggil Sunshine (ia akan letakkan anda dengan perasaan yang baik walaupun mungkin anda membuang kopi di seluruh baju anda) dengan warna biru serbuk lembut yang dipanggil Sky’s The Limit, kepada ungu yang lembut dan lembut yang dipanggil Sly-Lac, ada sesuatu yang sedikit untuk semua orang.

BERKAITAN: ORLY Hanya Dilancarkan Nail Polish That Breathes

Kami mendapat tangan kami pada warna terbaru, dan kami sangat kagum. Perumusan itu adalah kualiti tertinggi – terutama untuk $ 5 pop-dan pigmentasi bukan jenaka. Beberapa warna, seperti Seduced (merah cerah) untuk Jealousy (hijau hutan) digunakan sama rata dengan satu lapisan. Beberapa warna yang lebih ringan memerlukan anda untuk membina warna, termasuk Sunshine and Realality Maya (putih berkrim). Itu yang diharapkan dengan warna pucat, walaupun. Semua warna merasakan berkrim dan pelembab pada bibir anda dan, yang terbaik, mereka berbau seperti gula-gula.

BERKAITAN: Kami Membantu Anda Membeli Gincu Vampy Seterusnya Anda

Kesan sengit lipsticks boleh didapati secara eksklusif di Wal-Mart kedua-dua dalam talian dan di kedai-kedai. Kami sangat mengesyorkan snap biru. Bayangkan semua yang anda suka… 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map