Gincu Goth Fall? Ya, Kami Mengatasi Trend yang Trik

Goth Lipstick - Lead 2016
Kesopanan

Erin Lukas

13 Sep 2016 @ 5:00 petang

Apa yang dilakukan KrafNancy Downs, BFF Jane Daria, dan era Courtney Love-circa-the-Hole mempunyai persamaan? Selain dari jumlah badasses, ketiga-tiga mereka juga tidak berani mengenakan warna liputan hitam dan mendalam, yang cerah dan hitam, sebagai sebahagian daripada keindahan tandatangan mereka yang kelihatannya menjadi yang paling penting untuk mereka iaitu auras.

Bersama dengan malam saya Beverly Hills 90210 Netflix bingung, ’90-an juga kembali berkuat kuasa pada landasan musim luruh 2016 di mana model seperti Gigi Hadid memakai bibir hitam matte di Fenty x Puma, dan Kendall Jenner berjalan landasan Dior dengan bibir plum yang dibakar berkilat yang goth dewasa gadis yang dilakukan dengan betul.

Walaupun saya suka berfikir bahawa saya berkongsi mentaliti badass yang sama seperti sesetengah ikon kegemaran saya ’90s, luaran, solek saya agak rendah dengan penekanan pada kulit segar dan kucing kecil yang halus. Tetapi, bibir landasan bersama-sama dengan nostalgia, membuat kes yang serius bagi saya untuk keluar dari wilayah bibir neutral saya. Bersedia untuk sepenuhnya memeluk sebelah saya yang lebih gelap, saya mencuba tiga warna muram hitam, plum terbakar, dan oxblood-untuk mengetahui bagaimana salah satu tren solek yang paling besar diterjemahkan ke dalam kewujudan biasa saya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map