Gincu Hitam: Menakutkan, Tetapi Juga Cuma Freaking Cool

Gincu hitam terus dipaparkan di landasan pacu, terutamanya musim ini semasa pertunjukan Giles di London dan Emanuel Ungaro di Paris. Walaupun model-modelnya kelihatan bergaya dan Instagrams walaupun chicer-itu bukan rupa seharian yang kebanyakan kita boleh pakai. Atau lihat malam, untuk perkara itu.

Cantik @KendallJenner berjalan di pertunjukan fesyen @guineapiggiles di London hari ini !!! #Giles #LFW #KendallontheKatwalk #proudmama

Foto diposkan oleh @krisjenner pada

Peminat gincu sendiri, saya pasti saya akan dapat menarik tren dengan mudah. Saya mempunyai beberapa warna merah dan warna ungu yang saya LOVE, dan menganggap sedikit intensiti tidak akan menjadi masalah besar. Diakui, membeli tiub tidak tinggi pada senarai saya, tetapi selepas menerima lip gloss Lime Crime Black Velvet ($ 20; nastygal.com) dari seorang kawan sebagai hadiah, saya memberikannya satu malam Jumaat. Saya fikir ia akan mengeluarkan getaran berbahaya canggih, tetapi budak lelaki, saya salah.

Selepas permohonan awal, saya tahu saya tidak boleh keluar dari rumah. Rakan saya dengan cepat bersetuju dan saya menghapusnya dalam beberapa saat. Mengecewakan, saya tahu. Selepas kejadian yang mengejutkan, saya mengambil masa sebulan untuk kembali ke atas kuda. Kali ini, saya memakai gincu pada siang hari … untuk bekerja. Saya berada dalam semua hitam dan jujur, berasa sangat keren. Percubaan dengan fesyen yang lebih melampau dan pilihan kecantikan lebih mudah bagiku pada siang hari, jadi tidak hairanlah bahawa saya merasa lebih selesa dalam suasana pejabat korporat daripada lebih banyak minuman kasual dengan rakan-rakan. Apa yang mengejutkan ialah tiada siapa yang mengatakan apa-apa! Kecuali beberapa remaja perempuan di kereta bawah tanah.

Rakan sekerja saya bersetuju bahawa ketika saya melihat bergaya, semua ensembelaku hitam menyembunyikan lebih banyak goth daripada pengambil risiko yang sartorial. Hanya seminggu kemudian, saya sudah bersedia untuk mengambil tiga. Super-terobsesi dengan melepaskan pandangan putih monokrom dalam cara yang canggih dan kasual, saya berpasangan dengan Adidas Superstars putih dengan seluar jeans putih, seluar dalam kabur, dan anda fikirkan, gincu hitam. Hasilnya bercakap untuk diri mereka sendiri, terus terang. Saya akhirnya mendapati pakaian yang sempurna untuk dipasangkan dengan gincu hitam saya.

Walaupun saya mempunyai masa yang baik bereksperimen dengan teduhan ini dan akan memakainya lagi tidak lama lagi, saya pasti tidak memecahkan saya pergi ke maroons dan warna ungu yang mendalam sama ada. Sekiranya anda lebih selesa menggoyang bayangan oxblood pepejal untuk musim bunga (ya, anda boleh), inilah kegemaran saya sepanjang masa.

Maroon

hitam lipstick 1.jpg

Smashbox Menjadi Leg Lacquer Long-Wear Legenda di Bordeaux, $ 24; sephora.com
NYX Butter Gincu di Maroon, $ 5.99; target.com
NARS Gincu Audacious di Bette, $ 32; sephora.com

 

Ungu gelap

mendalam purple.jpg

Revlon Super Lustrous Creme Gincu di Va Va Violet, $ 8.79; walgreens.com
M · A · C Gincu dalam Dosa, $ 16; macys.com
Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Color pada 456 Erik, $ 36; chanel.com

 

Hitam

black.jpg

Obsesif Kompulsif Kosmetik Matte Lip Tar di Tarred, $ 18; occmakeup.com
Lime Crime Velvetine Lip Stain in Black Velvet, $ 20; nastygal.com
Make Up For Ever Artist Ruge Intense in Satin Black, $ 20; sephora.com

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 91

map