Gincu Mini Gincu MAC Adakah Cuter Daripada #MCM anda

Cukuplah untuk mengatakan bahawa dunia solek pada tendangan gincu mini. 

Di belakang koleksi Tom Ford’s Boys and Girls, MAC melancarkan dua set lima lipstik kecil, dan kami perlu mengakui, mereka agak nakal lucu-seperti, hampir sama seperti video kucing yang kami gunakan untuk bersorak diri sendiri di tengah hari yang kasar, atau #MCM kami, yang adalah lelaki kita tetapi sebenarnya bukan lelaki kita dan mungkin atau mungkin tidak tahu kita ada di tempat pertama. 

MAC Be Sensational Look in a Box Lipstick Set
Kesopanan
MAC
$ 35

BERBELANJALAH SEKARANG

MAC Be Wow! Look in a Box Lipstick Set
Kesopanan
MAC
$ 35

BERBELANJALAH SEKARANG

BERKAITAN: Koleksi Gincu Baru Tom Ford Memiliki Lebih Banyak Shade Daripada Match Matching Anda

Skim warna yang anda pilih bergantung pada pilihan peribadi anda sendiri, memandangkan warna yang disertakan adalah universal flattering. Oleh kerana anda boleh memadankan keseluruhan set dalam beg solek anda, anda mempunyai satu teduh untuk setiap hari minggu kerja, ditambah dengan pilihan yang tidak terkira banyaknya untuk mencampurkan hue tersuai anda sendiri. 

VIDEO: Warna ikonik: MAC Lip Liner dalam Rempah

 

Kit adalah eksklusif untuk Macy supaya anda dapat mencarinya dalam talian di macys.com sekarang untuk $ 35 setiap-cantik manis jika anda melakukan perlawanan, kerana pada dasarnya anda mendapat lipsticks pada $ 7 satu pop-atau pada pos terdekat Macy anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map