Gourmet Orange Kourtney Kardashian Adalah Penghidup Mood Segera

Terdapat 47 hari sehingga permulaan musim bunga rasmi, tetapi siapa yang mengira? Berlepas ke destinasi tropika seperti Kourtney Kardashian adalah salah satu cara untuk berurusan dengan sejuk pusaran kutub, tetapi jika tiket kapal terbang tidak dalam kad, gincu yang cerah adalah cara terbaik untuk menyembuhkan sebarang serangan S.A.D.

Saat ini berlibur di Costa Rica dengan mayoritas Kar-Jenners, Kardashian memeluk iklim tropika dengan bibir oren yang sempurna agar tidak dapat dipikirkan. Sekiranya anda seperti kami, ramalan tempatan anda berada di tempat berhampiran pembekuan di atas, tetapi lippie terang ini adalah salah satu yang boleh anda pakai sekarang sebagai pengangkat mood segera, dan menyimpannya apabila anda memecahkan pakaian cuaca hangat dan hangat.

RELATED: Snag Kourtney Kardashian’s Secret for Hair Shiny

Pro shah Kardashian’s pro Hrush Achemyan yang digunakan pada beliau adalah MEMBUAT BAGI PERCUMA Artis baru Acrylip Lip Paint dalam 300 Orange ($ 24; sephora.com). Pertimbangkan gincu cecair ini melarikan diri dari ketenangan musim sejuk dalam tiub. Dan sementara warna cerah ini dapat menghiburkan anda tanpa mengeringkan bibir anda, formulanya juga akan tetap terpasang apabila anda berpeluh di kelembapan kemudian.

Kourtney Kardashian Lipstick Embed
Kesopanan

BRB, bergerak peluru merah kami dari hadapan laci solek kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 81 =

map