Hampir 8 Juta Digital Makeovers Telah Dilakukan di App Ini Harian

Anda mungkin sudah mengetahui Perfect365, aplikasi makeover digital yang membolehkan anda mencuba penampilan yang berbeza dengan satu ketuk ke skrin telefon pintar anda. Tetapi mungkin anda akan terkejut untuk belajar, seperti kami, bahawa ia adalah salah satu aplikasi solek nombor dari segi muat turun. Ia mempunyai lebih daripada 80 juta pengguna dan hampir 8 juta makeover digital berlaku setiap. tunggal. hari. Bercakap tentang statistik yang mengagumkan.

Aplikasi ini menggunakan teknologi pengesanan wajah terhebat untuk mengimbas wajah anda selepas anda memuat naik selfie. Dari sana, anda boleh menyeret mata pin kecil di sekeliling mata, mulut, hidung, dagu, dan garis rambut supaya lebih tepat. Seterusnya, anda menatal melalui pelbagai pilihan makeover dan pilih mana-mana yang paling menarik. Dengan satu klik, wajah anda berubah dengan serta merta. Kami mendapati bahawa sebahagian daripada solek kelihatan sedikit terlalu banyak dilakukan, tetapi itu sebahagian daripada keseronokan. Mereka juga mempunyai lebih banyak pilihan semulajadi, dan anda juga boleh menggunakan aplikasi itu untuk melicinkan kulit anda atau melakukan kerja “menyentuh” ​​ringan.

BERKAITAN: 11 Botol Cuci Badan Ini Dijual setiap Saat

Walaupun kami fikir anda cantik seperti cara anda, ia adalah menyeronokkan untuk melihat diri anda dibuat di bawah satu saat. Selain itu, bermain dengan apl itu adalah cara yang bagus untuk mencuba warna-warna baru dan gaya rambut baru yang mungkin tidak anda anggap sebaliknya. Perfect365 juga mempunyai beberapa pakej pembungkusan yang menyeronokkan, termasuk pakej pembungkusan bertemakan yang tersedia, termasuk pakej yang baru dikeluarkan untuk Pride, pesta musim panas yang terinspirasi pek tatu flash, makeover halloween yang menyeramkan, kelihatan NYFW, dan solek setiap hari.

Kami tahu apa yang akan anda lakukan pada kali berikutnya anda sedang berdiri dalam talian atau cuba melewati masa … makeovers gembira kepada anda!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 50

map