Ia Tidak Pernah Mudah untuk Blowout Drybar Kegemaran DIY

Sejujurnya, tidak ada yang sama seperti berjalan melalui pintu Drybar dan membolehkan diri anda berehat di tangan stylists mereka semasa anda menetap di kalangan hiasan kuning bergaya dan menyesap segelas champs, mengetahui dengan baik anda akan meninggalkan tempat yang kelihatan dan merasa seperti seorang wanita yang bersedia mengambil dunia.

[READ: Alat Rambut Mesti Mempunyai Rambut untuk Meningkatkan Rutin Kecantikan Anda]

Tetapi seperti yang kita semua tahu, kehidupan berlaku dan sekiranya anda mendapati diri anda memerlukan detik terakhir dan tiada pelantikan di dalam buku, pengasas Alli Webb telah melancarkan siri DIY Drybar – video yang akan menunjukkan persis bagaimana mencipta Selatan Keselesaan atau Cosmo di rumah. Kerana, mari kita menjadi nyata, apabila anda secara fizikal di kerusi mereka, anda terlalu sibuk menonton Perempuan biadap atau membalikkan majalah untuk melihat bagaimana mereka membuat keajaiban berlaku.

Webb sendiri berjalan anda melalui setiap tawaran Drybar tawaran dari awal hingga akhir. Walaupun klip itu hanya beberapa minit sahaja, dia memecah setiap langkah ke bawah. Anda tidak boleh mendapatkan teknik ini pada percubaan pertama anda, tetapi dengan amalan yang konsisten anda akan mendapat gantungnya.

[BACA: Kecantikan Ini ‘Shots’ Akan Memberi Anda Glowing Kulit dan Rambut Berkilat – Tiada Hangover Terlibat]

Sudah tentu mempelajari rahsia Drybar tidak akan menghalang kita dari kerap bermunculan untuk melakukan blowout. Lagipun, tidak ada yang seperti perkara sebenar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 19

map