Ini 10 Exfoliants dan Scrub Tidak Hanya Berkesan-They’re Microbead-Free

Bebas mikroba Beauty Products Lead
Kesopanan

Erin Lukas

24 Jan 2016 @ 1:15 petang

Adakah pengelupasan kegemaran anda mengandungi mikrob? Jika ada, anda mungkin mahu mencari alternatif. Sekiranya anda terlepas: Akhir tahun lepas menandakan Presiden Obama menandatangani Akta Bebas Bebas Mikro 2015, yang melarang penggunaan microbeads plastik tambahan dalam produk kecantikan dan penjagaan diri. Berita baiknya adalah bahawa plastik yang kurang akan membuat perjalanan ke tasik dan lautan, berita buruk adalah undang-undang tidak memerlukan industri kecantikan untuk menghentikan produk pembuatan dengan mikrob hingga 2017, dan mereka tidak perlu mengeluarkannya dari rak sehingga 2018.

Sementara itu, anda tidak perlu menghentikan pengelupasan. Terdapat banyak produk yang menggunakan bahan-bahan selamat dan semulajadi untuk menghilangkan kesan kulit kering, dan satu tan jenama kegemaran anda telah mula mengubah formula mereka untuk menjadikannya bebas mikro.

Kami telah melengkapkan sepuluh cara untuk menggembirakan dengan selamat dan menggosok kulit anda tanpa meninggalkan jejak yang berbahaya di belakang.

RELATED: Kenapa Anda Perlu Makeup-Removing Cleanser-Stat

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 67

map