Ini 3 Mascaras Semua Ada Nama-nama Sexy – Tetapi Ini Ini Datang Di Atas

Seks Mascara
Kesopanan

Erin Lukas

17 Ogos, 2018 @ 2:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

NARS terkenal dengan nama produk yang boleh membuat nenek anda merah. Berikutan pengembangan koleksi Orgasme kegemarannya, NARS menurunkan Climax Mascara. Climax berjanji untuk memberikan bulu mata “volume ledakan,” dan dibungkus dalam tiub merah, berubang-dalam keadaan ini, tulang rusuk adalah satu-satunya cara untuk pergi.

Nama, pembungkusan dan rumusannya adalah provokatif, tetapi Climax bukanlah satu-satunya maskara bersebelahan di pasaran. Sebelum Climax datang terlalu baik daripada seks dan Mascaras Pelanggaran Urban Decay, kedua-duanya dipasarkan untuk memberikan kelantangan maksimum dan secara teoritis terakhir melalui rompakan di dalam helaian.

Jadi yang maskara di bertiga ini keluar di atas? Saya telah melakukan kajian keras untuk kita semua dan menguji mereka untuk mengetahui. Teruskan membaca untuk mengetahui yang saya lakukan, dan mana yang saya pergi membaca.

BERKAITAN: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 36

map