Ini $ 8 Mascara Membuat Semua Orang Berfikir Saya Mempunyai Sambungan Lash

Setiap kali saya melihat seseorang yang mempunyai bulu mata yang panjang dan tebal, saya mengandaikan bahawa mereka mempunyai sambungan lash. Walaupun sambungan adalah cara yang mudah untuk mendapatkan bulu mata impian anda tanpa serums atau falsies pertumbuhan, mereka tidak semestinya rendah penyelenggaraan. 

Menghapuskan penyingkiran alat ganti berasaskan minyak, tidak menggosok mata anda, dan tidak mendapat bulu mata terlalu basah atau panas hanya beberapa batasan yang datang dengan sambungan. Dan itulah sebabnya saya telah menyelesaikan dengan meningkatkan bulu mata saya cara sekolah lama: dengan maskara. 

BERKAITAN: Kelebihan dan Kekurangan Mendapatkan Sambungan Bulu Mata 

Ternyata mascara yang memanjangkan yang terbaik, yang mengikat setiap set sambungan, hanya $ 8 di kedai ubat kegemaran anda. NYX’s Worth the Hype Mascara ($ 8; target.com) menambah panjang dan kelantangan yang setara dengan hasil yang anda dapat dari sambungan. Rumusannya boleh dibina, jadi anda boleh menyesuaikan bagaimana dramatik penamat yang anda dapat bergantung kepada berapa banyak lapisan yang anda sapu. Berus berbulu itu mempunyai hujung tirus yang menjadikannya lebih mudah untuk mencapai setiap lash tunggal-termasuk rambut kecil yang sukar dijangkau di sudut-sudut mata anda. 

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda 

 

Sebelum saya mencuba NYX, maskara kegemaran saya adalah $ 30. Saya ragu bahawa mana-mana tiub lain akan memenuhi formula saya, tetapi saya juga suka menyimpan wang. Saya memberikan maskara NYX satu pukulan kerana tag harga di bawah $ 10.  

Nyx Mascara Compare
Lauren Spinelli

Saya memohon dua kot untuk bulu mata atas saya dan terkejut betapa didefinisikan, penuh, dan (paling penting) lama mereka kelihatan. Pada hari saya memakai maskara ini, New York adalah terowong, hujan, terowong angin. Saya melihat di cermin bilik mandi saya selepas pulang ke rumah dan melihat bahawa maskara saya tidak keriting atau smudgy. Dan formula itu bukan kalis air. 

Ya, saya akan mengatakan bahawa maskara NYX bernilai gembar-gembur. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 + = 22

map