Ini Adakah Palet Pembayang Mata Nude di Internet Terlalu Mahal

Sekiranya palet bayangan telanjang ini mempunyai akaun Instagram sendiri, ia akan mempunyai lebih ramai pengikut daripada kami.

Dilancarkan oleh jenama kecantikan yang sama-viral Dose of Colors pada musim bunga, palet bayangan Kacang Bakar adalah sebilangan kecil warna neutral hangat dengan tekstur matte yang paling cantik. Mencari bayangan matte yang tidak kelihatan terlalu nipis atau kapur boleh menjadi pertempuran yang kalah, dan selalunya masa, kita perlu mempunyai lapisan utama dan beberapa warna yang berbeza untuk mendapatkan hasil yang sama seperti apa yang kita lihat dalam kuali. Yang dalam palet Dose of Colors mempunyai padat, hampir berkrim, rasa kepada mereka, dan kelihatan seperti yang dipakai solo yang tebal seperti yang dipasangkan dengan produk krim.

VIDEO: Saya Takut: Pelanggaran Bandar Naked 3 Palet

BERKAITAN: Palet Pembayang Mata Paling Popular Di Sephora

Kit 5-pan mungkin kelihatan minimalis berbanding dengan pilihan lain di pasaran, tetapi sebenarnya, itu banyak. Mencampurkan dan memadankan warna boleh membuat kelihatan dari alam ke berasap, dan lebih baik lagi, mereka memuji setiap nada kulit spektrum.

Feed Instagram kami tidak berbohong-hampir setiap kali kami membuka aplikasinya, kami melihat sekurang-kurangnya tiga blogger mengkreditkan palet untuk setiap penampilan mereka yang berbeza, dan palet Dose of Coloured Baked Browns akan muncul dalam carian Google. Permintaan sangat tinggi sehingga jenama hanya membenarkan dua palet bagi setiap pelanggan untuk dibeli. Dapatkan satu ketika anda masih boleh dengan harga $ 32 di doseofcolors.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map