Ini Adakah Produk Kecantikan Satu Emmy Rossum Sentiasa Memakai Beg Makeup

Ketika datang ke rutin kecantikannya, Emmy Rossum suka mengambil pendekatan semulajadi-dari formula yang dia gunakan, sampai ke kebenciannya ke rupa muka yang sangat kontur. “Jika terlalu banyak, sukar untuk memberitahu apa yang sebenarnya lagi, dan saya diberi kuasa untuk bersandar kepada aspek naturalisme yang santai,” katanya kepada InStyle.com. Rossum telah menukarkan formula soleknya yang sedia ada kepada alternatif yang lebih lembut selama bertahun-tahun, tetapi mengakui mempunyai tangan yang berat dengan concealer untuk menutup urat yang kelihatan tepat di bawah matanya. 

“Saya telah sedar tentang perkara itu pada masa lalu dan akan memakai penutup tebal, tebal di bawah mataku untuk mencuba dan menyembunyikannya,” katanya. “Suami saya [Sam Esmail] berkata dia jatuh cinta dengan saya kerana urat biru di bawah mata saya. Saya datang berseorangan dengan alat solek untuk filem yang diarahkannya, dan dia memberitahu artis solek , ‘Apa sahaja yang anda lakukan, pastikan anda dapat melihat kulit di bawah matanya, kerana terasa sangat manusia.’ Saya selalu menganggapnya sebagai cacat kerana kulit saya nipis di kawasan itu, tetapi merasa sangat diberdayakan bahawa ia adalah cacat khususnya dia dan yang lain yang bekerja di pertunjukan itu menjawab. “

VIDEO: Emmy Rossum Berkahwin Encik Robot Pencipta Sam Esmail Dalam Majlis NYC Intim

BERKAITAN: Kecantikan Daily Buzz: Eyeliner Kohler Emmy Rossum

Hari-hari ini, concealer undereye tidak seperti berat, biasanya melengkapkan kulitnya dengan sapuan Burt’s Bees 100% Natural Blush dalam Shy Pink ($ 10; walmart.com). Ia adalah bahan runcit yang disimpannya dalam beg soleknya, terutamanya semasa dalam perjalanan, dan ia juga membuat penampilan tetamu tetap pada set Tidak malu. Hakikat bahawa Rossum telah menamakan wajah jenama itu tidak boleh menjadi pasangan yang lebih sempurna. 

Sekiranya saya pergi ke lapangan terbang dan dapatkan ketua jurugambar di sana, saya boleh memakai cermin mata hitam dan memerah, dan hanya sayap, “tambahnya. “Ketika saya sedang bermain Fiona, kadang-kadang kita akan menambah sedikit kecederaan pada kelopak mata untuk memberi wajah saya sedikit semburan.”

Kami yakin ia juga menambah kepada tepi badass watak, yang juga datang secara organik untuk Rossum. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 30

map