Ini Adalah Editor Kecantikan Digital BB Cream InStyle yang Swears By

Itulah matlamat saya untuk melihat sedikit berpeluh pada setiap masa-dan bukan hanya kerana saya suka bersenam. Saya benar-benar suka kulit yang sihat dan muda kulit saya apabila ia disentuh dengan embun yang berkilauan. Sekarang, saya lebih suka bahawa dewaman menjadi hasil daripada asas bercahaya dan penyokong berkrim, bukan peluh sebenar yang meneteskan dahi saya dan menetap di pipiku. Apa-apa produk berasaskan cecair yang mencerminkan cahaya membuatkan saya pergi ke arah itu, tetapi saya tidak pernah benar-benar mencapai puncak puncak sehingga saya mencuba 3LAB Aqua BB SPF 40 ($ 100; barneys.com).

Pricey? Ya. Berbaloi? Pasti.

Sepanjang tahun, saya telah belajar bahawa solek hanya boleh menyumbang separuh daripada cahaya kulit anda. Produk penjagaan kulit, seperti pelembap, serum, dan ya, walaupun pelindung matahari adalah kunci dan berfungsi sebagai asas. 3LAB mengambil pendekatan penjagaan kulit ini ke dalam krim BB mereka. Sebagai permulaan, “aqua” dalam nama menandakan anda masuk pada formula rosewater-infused, dan ia mempunyai SPF 40 yang mengagumkan untuk boot. Saya cenderung memilih formula yang tidak mempunyai SPF terbina kerana saya rasa mereka mengoksidakan dengan cepat, jadi keberkesanannya adalah kejutan yang juga menghapus satu langkah saya di AM.

BERKAITAN: Miss America Swears oleh Produk Kecantikan Tidak Dijangka ini

Ia adalah padat padat, jadi siaran cecair sekali anda menekan padanya dengan pad campuran yang datang dalam kes itu. Cecair ini sangat ringan dan menjamin liputan semata-mata, semata-mata yang secara semulajadi menampakkan nada kulit anda dan menyembunyikan dan kemerahan atau keburukan yang mungkin anda alami. Ini adalah kunci untuk saya, seorang wanita yang mempunyai pipi yang rosak sejak hari dia dilahirkan tetapi masih mahu bintik-bintiknya bersinar.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Saya menekankan padat kira-kira empat kali untuk mendapatkan liputan yang saya suka, tetapi anda boleh terus membina dan ia tidak akan kek sehingga-dengan sempurna mencairkan ke dalam kulit anda. Satu-satunya kelemahan yang saya dapati bukanlah bagaimana ia berfungsi, tetapi hakikat bahawa ia hanya boleh didapati dalam tiga nada yang berbeza-cahaya, sederhana, dan gelap.

Apabila dihiasi dengan koktel yang memberikan warna mandir di RMS Beauty Luminizer Quad ($ 48; bloomingdales.com), saya dapat mencapai jenis cahaya yang anda dapatkan selepas-baik, anda tahu-dan mungkin Pilates 45 minit kelas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map