Ini Gincu $ 8 Datang di Setiap Teduh Anda Boleh Bayangkan

Terdapat 92 hari musim panas, dan CoverGirl mempunyai gincu lebih daripada separuh daripada mereka. 

Jenama baru sahaja melancarkan Gincu Exhibitionist ($ 8 setiap; Ulta.com), namun warna bibirnya yang paling meluas. Terdapat dalam 48 warna dan tiga kemasan yang berbezatermasuk demi matte, krim dan metalikJulat warna yang mengagumkan termasuk pilihan yang lebih tradisional seperti “Caramel Kiss,” sebuah kelopak picik, dan trend “Mencuri,” lavender yang berkilauan, ditambah dengan setiap bayangan lain yang dapat dibayangkan. 

Gadis muka depan Exhibitionist Lipstick
Kesopanan

BERKAITAN: Lipsticks Terbaik dan Produk Lipik 2018

Apa yang lebih baik daripada harga $ 8 gincu ialah bagaimana pigmen dan krimnya. Leret tunggal “Spellbound,” fuschia yang sejuk dengan buaian biru, menutup bibir saya dengan warna kaya yang tidak kering. Ia juga tidak berubah ketika saya cuba menghapuskannya, menjadikannya pilihan padat yang tidak akan meleleh atau berdarah pada hari-hari yang begitu panas, peluh bibir atas anda.

Gadis muka depan Exhibitionist Lipstick
Kesopanan

Lipstik ini bertepatan dengan pelancaran produk inklusif lain dari jenama. CoverGirl minggu lalu memperkenalkan Yayasan TruBlend Matte Made yang baru, yang terdapat dalam 40 warna. Kedua-dua produk ini adalah sebahagian daripada arah baru syarikat kecantikan, yang dimaksudkan untuk memberdayakan orang untuk memakai solek namun mereka inginkan. Penjenamaan semula bermula pada kejatuhan masa lalu apabila CoverGirl mengumumkan kumpulan jurucakap wanita yang baru termasuk Issa Rae dan Maye Musk. 

VIDEO: 6 Produk Kecantikan Di bawah $ 12 Beli dari Kedai Ubat 

Dengan begitu banyak pilihan warna untuk dipilih, sukar untuk memilih hanya satu. Itulah sebabnya saya memasak segenggam dalam beg saya supaya saya mempunyai naungan bersedia untuk setiap suasana musim panas saya.  

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 37

map