Ini Kecantikan Gummi Vitamin Dapat Menukar Hidup Anda

Trix mungkin untuk kanak-kanak, tetapi vitamin gummi? Mereka tidak lagi terhad kepada golongan muda. Terima kasih kepada jenama kesihatan terkini yang perlu diketahui untuk Olly, anda boleh menggabungkan mereka Flintstone rasa anda semua tetapi terhirup di tahun lalu dengan beberapa faedah kecantikan utama. Dengan pendekatan ke atas untuk kecantikan, produk memacu titik “anda adalah apa yang anda makan,” dengan membungkus suplemen mereka dengan bahan-bahan yang disasarkan untuk memberi kesan kepada rambut, kulit, kuku, dan proksi anda, rejimen primping keseluruhan anda. Pertama, Vitamin Kecantikan Tidak dapat dinafikan ($ 14; target.com), yang terdapat dalam rasa limau gedang yang terang, gunakan bahan seperti biotin, vitamin C, dan vitamin E untuk menguatkan rambut dan kuku anda, apatah lagi, meningkatkan cahaya semulajadi anda. Tetapi jika anda berada di pasaran untuk rumusan khusus kulit, pilih Gummies Skin Vibrant ($ 14; target.com).

 

BERKAITAN: 5 Vitamin untuk Kulit yang jelas

 

Gula-gula kecil yang dibumbui blueberry diselitkan dengan asid hyaluronik, kolagen, dan lautan buckthorn-aka yang anda dapati di dalam krim anti-penuaan anda untuk memancarkan garis halus dan menambahkan rangsangan yang sangat diperlukan dalam kelembapan. Sebagai tambahan kepada formula Kecantikan dan Vibrant Skin yang tidak dapat dinafikan, Olly juga membawa pelbagai jenis vitamin yang tidak terikat secara langsung ke kecantikan, seperti pelbagai vitamin umum, formula penjanaan tenaga, dan versi pengukuhan tulang di kalangan orang lain . Jumlah yang disyorkan ialah dua gusi setiap hari, jadi satu botol sepatutnya berlangsung selama sebulan, walaupun kami sentiasa menguji kekuatan kita kerana mereka rasa sangat baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 74

map