Ini Minyak Anti Penuaan Mempunyai Hampir 2,000 Kajian Lima Bintang di Amazon

Ia sentiasa menyeronokkan untuk menguji produk kecantikan di kedai-kedai seperti Sephora atau di kaunter Nordstrom mewah. Tetapi kadang-kadang formula yang anda perlukan sangat tersembunyi di Amazon. Sudah tentu, kami suka menggunakan laman web ini untuk mencari buku baru untuk dibaca di pantai, tetapi terdapat juga satu jenama kecantikan baru muncul yang perlu berada di radar anda. Ambil Teddie Organics sebagai contoh, jenama menghasilkan minyak rosehip, dan lebih daripada 2,000 pengguna Amazon terobsesi.

VIDEO YANG BERKAITAN: Produk Pengetatan Kulit Terbaik untuk Setiap Bahagian Tubuh

 

Seperti kebanyakan minyak, formula berfungsi untuk mengunci kelembapan. Tetapi minyak rosehip secara khusus dikenali kerana membantu kulit mengekalkan keanjalannya. Itu hanya bercakap mewah untuk bouncieness. Apabila kulit kehilangan keanjalannya, yang secara semula jadi dengan usia, ia tidak akan menjadi tegas dan kencang seperti dulu. Itulah sebabnya anda akan mula melihat kendur, keriput, dan juga regangan. Dan banyak minyak rosehip kredit untuk membantu dengan ketiga-tiga mereka.

Teddie Organics Rosehip Oil
Kesopanan
$ 22 (asal $ 39)

BERBELANJALAH SEKARANG

Menjaga firma kulit anda bukan satu-satunya manfaat minyak rosehip, ia mempunyai sifat anti-radang, yang dikenali untuk mengurangkan kemerahan dalam kulit. Itulah sebabnya banyak menggunakan minyak rosehip untuk menenangkan jerawat, sunburns, dan keadaan kulit seperti ekzema dan rosacea. Oh, dan ya, anda boleh menggunakannya sebagai rawatan penghawa dingin di rambut anda juga.

Mulai sekarang, kami pasti akan menangguhkan apa yang berlaku di dunia kecantikan di Amazon. Dan sekarang, Amazon membeli Whole Foods, kita mungkin akan mencari lebih banyak produk kecantikan organik di laman web lebih cepat daripada kemudian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 87 =

map