Ini Mungkin Jadilah Krim Aneh yang Pernah Anda Gunakan

Jika anda pernah melanggan tanggapan bahawa semua krim kulit adalah sama, krim yang aneh ini mungkin mengubah cara anda berfikir. Krim yang dibuat oleh jenama penjagaan kulit Korea J. One Hana-datang dalam sfera individu yang betul-betul diukur dengan sempurna, yang anda sangkakan satu demi satu dengan satu sudu.

Pop satu kapsul pada satu-satu masa, untuk kulit yang lebih banyak dipelihara, lebih tegar, dan cerah. Check Semak pautan kami dalam bio untuk kecantikan kecantikan terkini kapsul. �� #JOne #capsulebeauty #Hanacream

Foto yang disiarkan oleh Kecantikan Korea Asli Asli (@glowrecipe) pada

Seperti yang anda lihat, sfera kelihatan seperti mutiara buta berisi dan lembut dan licin ke sentuhan. Untuk menggunakan produk ini, anda boleh mengeluarkan satu mutiara dan kemudian perlahan-lahan menghisapnya di antara jari anda. Mutiara mengalir dengan mudah, membolehkan anda mengurutkannya ke dalam kulit anda.

Walaupun saiznya kecil, anda hanya memerlukan satu untuk mendapatkan liputan penuh. Lebih hebat, setiap sfera mengandungi ramuan yang kuat yang menjadikan kulit anda kelihatan lebih cerah, lebih sihat, lebih lembut dan lebih tegas. 

BERKAITAN: Topeng Mermaid ini adalah pada dasarnya dari Lautan

Krim J. One Hana berharga $ 50 dan pada dasarnya memohon anda untuk Instagram proses permohonan. Pelembab gembira!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 19 =

map