Ini Mungkin Koleksi Makeup NARS Yang Paling Mulia Namun

tk
Studio Studio Masa Inc; Kesopanan (5)

Marianne Mychaskiw

27 Sep, 2017 @ 2:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Nampaknya NARS akan menyelesaikan apakah seni meniru kehidupan, atau hidup meniru seni dengan garis solek percutian besar-besaran mereka. Sekurang-kurangnya dalam kes ternama yang terinspirasi oleh Man yang terinspirasi tahun ini, hujah yang terakhir adalah benar.

Dengan menggunakan jurugambar Man Ray sebagai muzinya, François Nars telah menciptakan barisan kosmetik warna yang paling cantik untuk bercuti tahun 2017, yang menggabungkan karya-karya ikonik artis ke bahagian luar sebahagian kecilnya. Tidak hairanlah di sini, warna edisi terhad dalam setiap palet sama seperti yang menakjubkan, dan kami suka bagaimana warna-warna terang kontras dengan pembungkusan monokromatik. Artis solek bekerja dengan Yayasan Man Ray untuk membuat barisan 23-sekeping luas, dan di antara warna yang berani dan cantik yang hanya akan bertahan untuk musim cuti, beberapa piawaian sedia ada membuat penampilan tetamu dalam set Cinta Segitiga, yang termasuk seorang lelaki bergemuruh dan gincu.

Koleksi itu secara rasminya dilancarkan di pos-pos NARS, narscosmetics.com, Sephora, dan Nordstrom bermula pada 6 Oktober, tetapi kami mempunyai pandangan mengintip pada setiap produk dari barisan sekarang. Tetap menatal untuk melihat keseluruhan julat, dan nasib baik dengan senarai belanja anda.

VIDEO: Warna Ikon: Nars Blush in Orgasm

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map