Ini Pengantin Sendiri Juga Berlaku untuk Menjadi FF Baru Anda SPF

Sejak perjumpaan pertama saya menjadi penyamakan diri, saya telah menjadi penagih total. Saya tidak dapat membantu diri saya sendiri. Sekiranya saya dapat melihat cerah matahari tanpa sebarang kesan penuaan dan kerosakan matahari yang berbahaya, saya begitu rapat. Tetapi anda tahu apa yang lebih sejuk? Oh, mempunyai penyamakan diri dalam perlindungan matahari SPF 50 saya. Saya mendapat cahaya segera, perlindungan dari sinar berbahaya, dan cara untuk membangun tan yang berkekalan. Diary yang dihormati, jackpot! 

Tetapi jackpot ini lebih baik kerana ia adalah dalam Beg Kecantikan Jun kami! Teruskan membaca mengapa ia begitu radikal. 

BERKAITAN: Kebenaran: Resipi Sihat Kate Bosworth Akan Membuat Anda TINGGAL

Apa yang Dipanggil: 

Self Tan Dry Oil SPF 50 dengan Minyak Marula

Berapa Banyak Ia Akan Menetapkan Anda Kembali:

$ 54

Apa yang Membuat Khas: 

Nah, ia adalah penyinaran tanpa kulit SPF 50 sahaja! Oh, dan hakikat bahawa ia adalah penangkap kulit segera dengan ramuan berkhasiat anti-penuaan juga.

Siapakah Ia Untuk?

Sesiapa yang mencari maklumat TANAN seketika (lihat apa yang kita lakukan di sana?) Atau cahaya matahari, perlindungan matahari, dan tan terbarukan yang berkekalan.

BERKAITAN: Ingin Rambut Tidak Berganda? Gunakan Syampu Ini 

Kapan Menggunakannya:

Semasa pagi kerja yang sibuk untuk kelihatan hebat dan kulit dilindungi, pra-keluar untuk cahaya bercahaya, pra-matahari, atau di bawah sinar matahari untuk perlindungan utama dari matahari dan membina tan anda dengan cara pintar.

Apa Yang Disukai Seperti:

Rawatan perlindungan matahari mewah yang juga membuatkan anggota badan kelihatan seperti anda seorang malaikat VS. 

Apa Yang Ia Bau: 

Tidak ada minyak wangi atau wangian dalam produk Vita Liberata, tetapi ramuan gabungan rumput jeruk, limau gedang, marula, dan minyak monoi membuat bau segar yang menyenangkan yang dipakai selepas permohonan. Tidak perlu risau jika ia akan bersaing dengan aroma harian anda. 

BERKAITAN: The Shower Cap Chicest Anda Akan Digunakan

Apa yang dikatakan Pakar:

“Ini adalah kemasan kulit segera, berkhasiat, tan secara beransur-ansur, dan SPF 50 semuanya. Saya mahukan produk yang akan menyuburkan kulit saya dengan minyak marula, melindungi kulit saya dari kerosakan matahari, dan biarkan saya mendapatkan tan bertanduk secara beransur-ansur yang dapat saya teruskan setiap kali saya memohon semula dalam formula yang saya boleh memohon beberapa kali sehari jika perlu, “katanya Alyson Hogg, pengasas, CEO, dan pencipta produk.

Apa Kata Internet:

Lihatlah bahawa gangsa kaki … Tan, merawat & melindungi kulit anda pada musim panas ini dengan jenama baru 3 in 1 Self Tan Dry Oil – Ia merupakan penyamakan minyak kering pertama di dunia dengan SPF! #LuxuryTanning #selftan #dryoil #spf #sunprotection #tanningoil #organicbeauty #organictan #organic #skin #bronze #bronzed #vacation #holiday #tanning #dryoilselftan #trendingatsephora #sephora #sephoragirl #boots

Foto yang disiarkan oleh VITA LIBERATA (@vitaliberata) pada

Mencari tan bersinar tanpa sinar matahari �� cuba Vita Liberata Self Tan SPF50 ulasan penuh pada blog saya (pautan dalam profil saya) #vitaliberata #tanning #selflesstan #glowingskin #sunkiss #bronzer #luxurytan #notanlines #highlyrecommended

Gambar yang disiarkan oleh ��Jackie Harrison (@ beautify11jackie) pada

@vitaliberata Marula Self Tan Minyak Kering selama beberapa hari. Menyayangi bahawa ia boleh dibina, tahan lama dan SPF 50. Kaki saya pucat boleh mendapatkan tan yang bersinar yang diperlukan! http://liketk.it/2oy80 @ liketoknow.it #liketkit #ltkbeauty #VitaLiberata #luxurytan #organictan

Foto yang disiarkan oleh Cris Zaragoza (myfashionjuice) (@styleanthropy) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 9 =

map