Ini Penghidratan Gel Jerawat Baru dalam Hanya 4 Jam

Sesetengah perkara bernilai menunggu, tetapi itu tidak secara amnya bagaimana kita merasakan zits hilang. Apabila kita meletakkan rawatan di atas jerawat terutamanya yang meradang dan jengkel, kita mahu ia mengecil dengan cepat. Di dunia yang ideal dan tidak realistik (kecuali sains menyimpan rahsia), kita akan mahu membersihkan kulit dalam hitungan minit, tetapi kita biasanya menyelesaikan masalah semalaman. Tetapi Murad sedang mengambil permainan menunggu untuk tahap yang sama sekali baru-kita boleh mendapatkan di belakang-kerana rawatan tempat baru jenama berfungsi untuk secara drastik meningkatkan penampilan cacat dalam hanya empat jam.

Bagi sesiapa yang cuba menyingkirkan zit, masa yang dikaitkan dengan Rawatan Jerawat Rapid Relief Rapid Murad ($ 22; sephora.com) jelas merupakan faktor yang paling menarik. Sekurang-kurangnya, itulah yang kita ketakutan.

Murad Rapid Relief Acne Spot Treatment
Kesopanan
Murad
$ 22

BERBELANJALAH SEKARANG

“Kami mencipta produk ini untuk menangani masalah jerawat dengan cepat dan berkesan,” jelas ahli dermatologi dan pengasas jenama Dr. Howard Murad. “Kami tahu bahawa apabila anda mengalami penembusan, anda mahu FAST. Itulah sebabnya kami membangunkan formula generasi mendatang yang kuat ini kepada koleksi Kawalan Akne yang telah memenangi anugerah kami.”

Formula gel yang tidak kelihatan membolehkan anda menggunakannya pada siang hari (iaitu apabila tanaman rando zit pada pukul 3 petang) atau pada waktu malam, dan ia dibungkus dengan bahan melawan jerawat seperti 2% asid salisilat untuk menyegarkan liang, bersama dengan oat ekstrak untuk melegakan kawasan yang merengsa dan mengurangkan kemerahan, dan juga sihir sihir sebagai astringen.

BERKAITAN: Produk Jerawat Terbaik Jerawat

Menurut Dr. Murad, dalam kajian yang dilakukan oleh jenama, 97 peratus pengguna melihat peningkatan dalam penampilan pelarian dalam sehari, tetapi memerlukan masa empat jam untuk benar-benar mula bekerja.

VIDEO: Tips Gaya Musim Panas dari Kate Upton

Satu InStyle editor kecantikan, yang sudah menjadi peminat pengumpulan jerawat sebelum ini, mengujinya pada zit merah kecil di antara keningnya. Beliau memohon produk sekitar 7 pagi selepas membersihkan dan diperiksa semula sekitar 2 petang dan melihat ia telah mengambil warna merah muda dan kemerahan yang terang telah pudar. Mungkin Murad memang ada sesuatu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 75 = 76

map