Ini Penyelaras Liputan Penuh Akan Menyembunyikan Rahsia Terkini Kulit Anda

TK
Kesopanan (4)

Erin Lukas

Mac 20, 2017 @ 3:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Terdapat banyak penyembunyian liputan penuh yang menyembunyikan bintik-bintik matahari, kecacatan, dan lingkaran hitam, tetapi masalah utama dengan formula-formula yang sangat berpigmen ini adalah bahawa kebanyakan daripada mereka cenderung untuk mendapatkan kek seperti mereka memakai.

Oleh kerana tekstur yang tidak sekata adalah pemberian mati, kulit anda tidak licin, bahkan kanvas yang anda mahukan setiap orang percaya, jadi anda memerlukan penyembur yang menggabungkan dengan lancar ke kulit dan tetap di sana-untuk penamat yang paling semula jadi. Terima kasih kepada ramuan dan ramuan yang lebih baik, pengoptimuman penuh hari ini menanggalkan sebarang ketidaksempurnaan yang anda impikan, tanpa menetap di dalam garis halus atau merasa berat di muka anda.

Di sini, kami telah membundarkan penyamak perlindungan penuh kegemaran kami yang akan sentiasa berada di sana untuk anda apabila kulit anda memerlukan sedikit tambahan.

VIDEO: Pengelupasan Makeup Ini Secara Selalu Melelapkan Makeup Off Your Face

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 30

map