Ini Spice Mani Labu Mengandung Rempah Labu Sebenar

Hanya apabila kita fikir keseluruhan “rempah labu” kegilaan telah mencapai kemuncaknya (maksud saya, minyak kutikula?), Internet membawa kita manicure yang membuktikan kita salah. Bertemu dengan “paku latte rempah labu,” sebuah mani yang dicipta oleh pengguna Instagram @twi_star yang melibatkan lapisan tebal rempah labu yang sebenarnya.

��THIS PUMPKIN SPICE TRIED TO MURDER ME! Link Pautan “tutorial” penuh dalam bio saya �� Kerana mari ambil terlalu jauh! Anda tahu orang-orang yang tidak boleh berhenti mengenai rempah labu? Ini didedikasikan untuk mereka LOL Seperti yang anda boleh dengar saya hampir mati ketika saya sengaja menghirup ����pumpkin rempah �� … sedikit keterlaluan. Sekiranya anda ingin melihat beberapa keseronokan yang baik, klik pautan dalam bio saya untuk latte rempah labu morrreeeee untuk jari anda! -! ️! ️! ️A banyak daripada anda yang hilang jenaka, ini “mani” adalah untuk menunjukkan bagaimana bodoh seluruh perkara rempah labu telah menjadi … Ya tahu, sindiran? – Pengilat oren ialah Kue Piazza dari @opi_products menggunakan kod ⭐️TWISTAR⭐️ untuk 15% off @hbbeautybar! – Song Not Tidak Untuk Tiada oleh Otis McDonald �������������������������� #PumpkinSpiceLatte #PumpkinSpice #FallNails #FallNailArt #Starbucks #Fall #OPI

Video yang disiarkan oleh Angel �� (@twi_star) pada

Jika anda tidak dapat memberitahu dengan segera, yakinlah bahawa manicure itu dilakukan sepenuhnya dalam humor. Twi_star bermula dengan melukis kuku dengan OPI Ia adalah Kue Piazza, pengilat oren terang yang sangat sesuai untuk jatuh.

Dia kemudian bergerak ke dalam percubaan dengan cara yang berbeza untuk membuat tongkat rempah labu. Pada mulanya, dia memercikkannya, tetapi itu tidak cukup baik, jadi dia membuang sekumpulan secara langsung di atas kuku dan berus berlebihan dengan berus kipas. Dan kemudian apabila dia memakai kot atas? Pasti menarik. 

Video itu dimuatkan dengan komentar yang lucu, lucu, dan pengalaman mendadak ketika dia sengaja menghirup rempah labu. Sangat gembira dia membawanya hidup yang hidup itu. Ah, harga yang kita bayar untuk kecantikan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 65

map