Inilah Apa yang Ahli Pemakanan Khloe Kardashian Berfikir Anda Perlu Terus di Dapur

Dapur Khloé Kardashian adalah satu keajaiban. Semasa saya berjuang dengan memelihara mangkuk bijirin saya yang disusun dengan cara yang tidak mengakibatkan kemalangan gergasi dan pecahan kaca di mana-mana, KoKo pada dasarnya mempunyai bijaknya dalam abjad. Dapur gadis itu adalah muzium makanan snek yang teratur. Tetapi kini kami mempunyai lebih banyak maklumat mengenai kandungan pantriya, atau sebaliknya, apa makanan pemakanannya, Dr Goglia, menganggap anda harus menyimpan “untuk gaya hidup yang lebih sihat.”

KoKo memberi kita gambaran tentang senarai 10 itemnya di aplikasinya, dan anda akan mahu memulakan penyediaan senarai runcit anda.

Perkara pertama yang membuat potongan itu tidak menghairankan. Yap, sayuran segar.

“Cobalah untuk menyimpannya bermusim untuk kesegaran, rasa, dan umur panjang di dalam peti sejuk,” Dr. Goglia menerangkan dalam jawatan itu. “Sayuran yang baik, seperti broccolini, asparagus, bayam, dan lada adalah pilihan utama saya.”

Buah-buahan segar, telur, ayam dan ikan adalah semua bahan makanan, menurut Dr Goglia, seperti minyak zaitun untuk memasak atau sebagai salad dressing.

Tetapi bagaimana pula pada malam-malam ketika anda terlupa untuk membuat makanan dan anda benar-benar, benar-benar tidak mahu lancar dalam burrito lain atau menghidupkan burger veggie yang sedih untuk kali ketiga dalam seminggu? Jelas sekali, saya meminta kawan…

Dr Goglia mencadangkan makanan yang paling mudah-kaleng tuna.

BERKAITAN: Doktor Gigi Lay Down Undang-Undang pada Gigi Pemutihan Gigi

“Ini adalah makanan kecemasan yang sesuai untuk mereka ‘Oops Saya tidak mempunyai apa-apa daging untuk memasak untuk makan malam atau makan tengah hari’. Anda boleh menggunakan tuna dalam salad atau lebih sayur-sayuran.Ia adalah sumber ideal yang berkualiti tinggi, protein lemak Pastikan anda membeli tin yang ada dalam air bukan minyak, dan jika anda prihatin dengan kandungan natrium, bilaslah di dalam air sebelum makan.

OK, OK. Saya akan cuba untuk tidak bergantung pada helah itu setiap malam.

Anda boleh menyemak semua Petua pemakanan sihat Dr. Goglia yang lain mengenai aplikasi Khloe.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map