Inilah Apa yang Sebenarnya Berlaku Apabila Anda Memakai Topeng Lembaran di Plane

Tanya setiap selebriti untuk petua mereka dalam perjalanan, dan 9 kali dari 10, mereka akan mengakui memakai topeng lembaran pada pesawat dalam perjalanan. Bukti yang pasti ada-budak saya Chrissy Teigen menyiarkan rakaman Instagram yang lucu dari pertengahan topengnya secara tetap, dan saya mendapatnya sepenuhnya. Udara ketika terbang terbang boleh menjadi kering, dan saya selalu orang yang duduk bersebelahan dengan anda, menghapus cermin saya untuk tumpukan pada pelembap.

Saya tidak sepenuhnya dahsyat. Saya akan menawarkan anda beberapa.

Kebanyakan topeng memerlukan tidak lebih daripada 20 minit memakai, yang boleh berasa seperti 3 jam jika anda seperti saya dan mendapat kesedaran tentang kelihatan seperti Hannibal Lecter. Mudah untuk bintang-bintang untuk melepaskannya, walaupun. Lagipun, mereka biasanya terbang kelas peribadi atau kelas pertama. Melontar pada topeng lembaran apabila anda memeluknya dalam jurulatih, seperti yang saya biasanya, boleh kelihatan agak pelik dengan ruang terhad yang anda ada. Namun, saya mahu menjadi salah satu daripada orang-orang mewah yang melakukan rawatan spa penuh di atas kapal terbang, jadi dalam penerbangan baru-baru ini ke Iceland (kasual), saya memutuskan untuk berbuat demikian.

Beberapa minit selepas berlepas, saya mengeluarkan asas saya dengan tisu solek, menetap ke dalam filem, kemudian muncul Topeng Kulit Kulit Peach & Lily ($ 6; barneys.com) di wajah saya. Saya pasti mahu menghidratkan sesuatu, jadi bahan seperti alga, asid hyaluronik, dan alpukat membantu dengan misi itu.

Marianne Plane Sheet Mask Selfie - Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Kami Mencuba Topeng Wajah Tembikai Dengan 5,000 Tunggu Senarai Orang

Teman lelaki saya menertawakan saya setiap kali dia melihat jalan saya, tetapi sudah tentu, kita cukup banyak orang yang melihatnya. Diberikan, saya berada di kerusi tingkap dan tidak melihat sepenuhnya penerbangan lain, tetapi kelihatan aneh dari orang yang berjalan naik dan turun lorong-lorong itu cukup kecil. Perkhidmatan minum bermula, dan saya semacamnya, “crap, para pegawai penerbangan akan terperanjat mengenai topeng pelik saya,” tetapi sekali lagi, mereka mungkin kelihatan lebih teruk semasa penerbangan.

Kecuali saya adalah perkara yang paling buruk yang pernah mereka lihat, yang mungkin jika salah seorang daripada mereka baru bekerja.

“Maaf tentang topeng muka saya,” kata saya kepada atendan penerbangan ketika saya memerintahkan halia halia (atas sebab tertentu saya selalu memerintahkan orang-orang di penerbangan tetapi tidak di mana-mana tempat lain). Dia hanya ketawa. Seperti yang dijangkakan, ia adalah salah satu daripada perkara-perkara yang saya hanya sedar tentang. Tiada sesiapa yang benar-benar memberikan omong kosong-mereka semua sejam menonton La La Land, atau cuba untuk tidur tanpa jatuh ke atas orang itu ke pihak mereka. Dave menyebut bahawa gadis yang duduk di seberang lorong itu duduk di sana dan menatap saya di topeng saya untuk minit yang panas, tetapi jauh dari pengalaman dramatik yang bermain di kepala saya.

VIDEO: Internet Merosot Lebih Dari Sebelum dan Selepas Gambar-gambar Topeng Bubble Korea ini

 

Setelah topeng telah melakukan perkara selama 20 minit, saya mengambilnya, disapu dalam serum yang tersisa, dan melemparkan pelembap ke atas. Kulit saya jauh dari keadaan huru-hara yang kering dan terancam itu tanpa topeng, dan saya suka betapa terang dan licinnya kelihatan-tidak keberatan bahawa saya tidak mengambil eyeliner saya dan ia tersentak di mana-mana, itu yang saya lakukan sendiri. Apabila kami mendarat pada waktu pagi, kulit saya masih terasa hebat. Dengan bantuan beberapa penjaga mata, semua bukti saya hanya mendapat satu jam tidur telah hilang. 

Penerbangan malam semalaman yang saya ada, anda lebih baik percaya saya akan memakai topeng lembaran, tanpa menghiraukan di mana dalam susunan tempat duduk saya mendarat. Sekiranya anda tidak masuk ke dalam estetik pembunuh siri, cuba menggunakan krim yang berasaskan seperti L’Occitane Immortelle Divine Cream Mask ($ 134; usa.loccitane.com). Mereka semacam pelembap tugas berat, jadi anda akan kelihatan super-glossy selama beberapa minit pertama, tetapi mereka kurang menarik perhatian, dan anda boleh meninggalkan satu untuk keseluruhan penerbangan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 19 = 26

map