Inilah Cara Dapatkan Mandi dan Tubuh Kerja Melon Pucuk untuk Kurang Daripada $ 4

tk
Kesopanan (3)

Alexis Bennett

Jun 05, 2017 @ 5:30 petang

Anda akan merasa seperti berada di sekolah tinggi sekali lagi. Pada 5 Jun, Bath & Body Works membawa wangian ’90s kegemaran kami daripada persaraan. Bintang mundur seperti Amber Sensual, Negara Apple, Raspberry Sun-Riped, dan Freesia akan tersedia untuk pembelian di kedai dan dalam talian. Oh, dan itu semua ditambah dengan jualan separuh tahunan epik jenama itu. Ini bermakna anda boleh merebut losyen bersaiz penuh dengan kurang daripada $ 4.

Anda akan menemui aroma nostalgia di dalam kabus klasik, krim, dan formula gel mandi. Dan jika membuat seluruh bau badan anda seperti zaman kanak-kanak anda tidak mencukupi, Bath & Body Works mencipta wangian rumah dalam aroma Cucumber Melon yang ikonik juga. Ada Lilin 3-Wick ($ 24.50 $ 13; bathandbodyworks.com) dan Bulk Plug-In Wallflower ($ 7 $ 3; bathandbodyworks.com) untuk dipilih. Maksud saya, anda mungkin merebut kedua-duanya dan beberapa item lain kerana anda boleh mengambil $ 10 dari sebarang pesanan sebanyak $ 40 atau lebih. Yang anda perlukan adalah kod promo “ILOVESALE” semasa checkout.

VIDEO: Anda takkan pernah meneka wangi kegemaran Jon Hamm

 

Ketahui produk kami yang telah kami tambahkan ke kereta kami di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 64 =

map