Inilah Tepat Apa yang Di dalam Rory dan Tas Makeup Lorelai Gilmore

Seperti ramai orang lain di Amerika, saya bangun sekitar 2 pagi pada Black Friday untuk … menonton Gilmore Girls. Ya, lupa belanja. Saya boleh melakukan itu dalam talian dan menunggu dalam talian untuk masuk ke pusat membeli-belah di sejuk (sementara mungkin ditolak dan perlu mengelilingi tempat letak kereta sebanyak 34 kali untuk mencari ruang) bunyi seperti neraka. Sebaliknya, saya mendapati diri saya dibungkus dengan penghibur putih saya dengan laptop saya menyiarkan kebangkitan salah satu rancangan TV kegemaran saya sepanjang masa. Saya tidak pernah teruja untuk melihat Kirk. 

Mungkin di mana saya berada dalam hidup dan kerjaya saya, atau mungkin saya hanya memberi perhatian kepada lebih daripada senyuman lucu Logan, tetapi saya tidak dapat berhenti memandang Lorelai dan solek indah Rory. “Adakah mereka selalu kelihatan sihat, bercahaya, dan hidup?” Saya bertanya kepada diri sendiri. Sejurus selepas itu, saya mula berfikir tentang bagaimana mereka tidak pernah keluar (saya tahu, saya tahu … itu rancangan TV) walaupun kopi dan alkohol pada dasarnya satu-satunya cara penghidratan dan hakikat bahawa mereka hanya makan pizza dan Pop- Tart. Tetapi itu cerita lain.

Masih terkagum-kagum dengan cara liner Rory membuat mata biru muncul dan semulajadi Lorelai, saya sampai kepada artis solek memimpin, Tegan Taylor, untuk mengetahui produk EXACT yang dia gunakan untuk mendapatkan Gilmores ‘(termasuk Emily) tandatangan mereka kelihatan. 

Sebelum apa-apa solek, Tegan berkata dia menggunakan produk Intraceuticals untuk menghidrat kulit mereka, dan setiap minggu dia memberikan sebatian semburan menggunakan produk Vita Liberata. “Ia benar-benar tan yang paling alami di pasaran! Gilmore Girls, warna sederhana itu sesuai untuk persembahan, kerana ia memberikan rupa yang sangat alami, “katanya kepada saya. 

BERKAITAN: Panduan Anda kepada Siapa Yang di Bintang Hollow

Untuk solek asas mereka, Tegan menggunakan penampan kecantikan untuk memohon Yayasan Silikon Berkilau Armani ($ 64; sephora.com), sebuah produk yang saya dengar artis solek selepas artis solek mengasyikkan. Kemudian, dia berkata bahawa dia akan meletakkan asas dengan Laura Mercier Loose Powder ($ 38; sephora.com) sebelum memakai blon atau bronzer.

Bercakap mengenai warna merah, yang mana kepada saya adalah terperinci penampilan mereka yang paling menarik, Tegan menggunakan beberapa produk yang berbeza, termasuk MAC BlushBaby ($ 23; nordstrom.com), MAC Warm Soul ($ 28; macys.com), dan Chanel rose hue. “Kedua-dua Tom Ford dan Armani mempunyai warna-warna pipi yang cantik, jadi ia hanya satu perkara yang mencampurkan dan sepadan dengan nada kulit anda. Saya suka menggunakan pemerah pipi yang hangat untuk menyerlahkan tulang pipi, dan kemudian ‘pop’ bola yang pipi dengan warna yang lebih cerah untuk dimensi tambahan. Glow Palette terbaru ($ 45; sephora.com) sangat sesuai untuk menambah berkilau, jadi menyikatnya dengan mudah kerana sentuhan penamat berfungsi dengan baik, “katanya..

Setiap wajah solek Gilmore Girl mengambil masa kira-kira 40 minit untuk membuat, kata Tegan, yang secara jujurnya tidak jauh dari berapa lama masa yang diperlukan untuk bersiap sedia di AM. Walau bagaimanapun, Puan Emily Gilmore lebih sedikit “selesai”, dan memerlukan sedikit masa tambahan untuk memohon Ardell Baby Demi Whispie Faux Lashes ($ 10; ulta.com). A gal selepas hati saya sendiri. 

BERKAITAN: 11 Pelajaran Kecantikan Kita Belajar dari Gilmore Girls

Untuk solek mata Rory yang mudah, Tegan menggunakan garis belakang halus di sepanjang bulu mata atasnya dengan garis coklat gelap di bawahnya. “Saya mencapai ini dengan membasahi berus eyeliner bersudut dan menggunakan eyeshadow untuk pelapis. Saya suka Karbon dan Brun oleh MAC,” katanya. 

Untuk memanaskan mata mereka, dia berkata bahawa dia akan memakai alat berkilap lembut untuk tudung dan nada yang lebih panas dan lebih hangat untuk lipatan. Akhirnya, untuk bibirnya yang cerah, dia akan menggunakan Aquaphor untuk kelembapan dan kemudian warna bibir di atas. “Saya suka Palet Universiti Bobby Brown, ia mempunyai pelbagai warna di dalamnya dan boleh digunakan sama ada untuk melihat yang berani, atau perlahan untuk kelihatan halus, semulajadi,” katanya.. 

Sekarang saya tahu produk yang tepat Rory memakai (dan anda boleh membelinya juga, di bawah), saya akan pergi keluar, memohon mereka, dan mencari Jess saya sendiri … Atau Logan. Saya belum membuat keputusan.  

Apa yang ada di dalam Tas Makeup Gilmore Girls

Aquaphor Lip Repair Ointment
MAC Mineralize Blush in Warm Soul
Ardell Black Baby Demi Wispies
Anastasia Beverly Hills Glow Kit
Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation
MAC Eyeshadow
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 59 =

map