Internet Adakah Menarik Daripada Gincu Cecair Glitter Ini

Apa yang bermula dengan matte, dan dengan sedikit tekanan, serta-merta bertukar menjadi kemasan glittery yang akan mencabar sandal merah ruby ​​merah Dorothy? Ciaté’s Glitter Flip Liquid Gincu ($ 19; sephora.com), tentu saja, yang kini menghantar blogger kecantikan dan peminat solek ke dalam kegilaan dalam talian. 

Produk yang dilancarkan di Sephora hanya sebulan yang lalu, dan sudah beberapa warna telah dijual sepenuhnya. 

Ciate Glitter Flip Liquid Lipstick
Kesopanan
Ciate
$ 19

BERBELANJALAH SEKARANG

Apa yang menjadikan rumus Ciaté berbeza daripada, katakan, kit lip glitter Pat McGrath dipopulerkan tahun lepas? Daripada pelbagai komponen, semua sihir yang anda perlukan untuk membuat pout bersalut berkilau ditempatkan dalam satu tiub yang diperkemas. Dengan hanya menekan bibir anda bersama-sama, kemasan separuh shimmery beralih kepada salah satu yang meniru lorong bergemerlapan keseluruhan di Michael, dengan nol jatuh. 

Blogger kecantikan Laura Lee menunjukkan kaedah di bawah ini, dan kita harus mengakui, ia agak memukau. 

Kami tidak dapat mengatasi reaksi AWESOME @larlarlee apabila dia cuba menggunakan ICONIC Glitter Flip buat kali pertama!づ��✨ Suka #iconic #worldfirst

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ciaté London (@ciatelondon) pada

Sebaik sahaja anda telah menghidupkan cecair, tunggu kira-kira dua minit untuk mengeringkannya, kemudian tekan bibir anda bersama-sama untuk mendedahkan yang besar. Tujuh warna yang merangkumi dari tradisional hingga tidak disangka-sangka (hello, bibir teh yang terang) kini dalam koleksi, walaupun Wizard of Oz-esque merah dan warna hibrid merah jambu yang dipetik dijual dalam talian. Jari melintas untuk menaikkan semula dan mengembangkan julat. 

VIDEO: Harry Potter Lipstik Cecair Melancarkan Segera

 

Kepala ke sephora.com sekarang untuk melayari warna saat ini dalam stok, atau pergi ke pos terdepan terdekat untuk mencubanya secara langsung.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map