Internet Adakah Pergi Gila Lebih Pelakon Ini Yang Tampak Seperti Kendall Jenner dan Selena Gomez

Setiap kali Internet menjadi sama dengan orang yang sepertinya dia boleh menjadi kembar selebriti yang sudah lama hilang dan kami semua mengagumi persamaan yang misterius (mungkin, dengan semangat cemburu). Tetapi kali ini, ia berbeza. Kerana apa yang lebih baik daripada seseorang yang boleh menjadi doppelgänger seseorang yang terkenal? Kami akan memberitahu anda apa-seseorang yang kelihatan seperti itu dua selebriti kegemaran anda … pada masa yang sama.

Masukkan Maia Mitchell, seorang pelakon dan penyanyi Australia, yang telah didapati oleh Internet sebagai hibrid antara Kendall Jenner dan Selena Gomez (jika itu mungkin). Perkara pertama yang perlu kita katakan adalah, kemiripan atau tidak, Mitchell hanya cantik. Dan sejauh mana perkara Jenner / Gomez pergi, kita pasti dapat melihat mengapa orang akan gila. “Lihatlah gadis-gadis ini juga dia legit separuh Kendall separuh Selena Saya taksub, “salah seorang pengikutnya mengulas. Lihat beberapa foto dan hakim sendiri:

BERKAITAN: Selena Gomez Berkongsi Rahsia Rambut Pelancaran ‘Revival’nya, Termasuk Bagaimana Menghapus Flip Rambut Sempurna

Pasukan impian Aussie untuk @ whowhatwear.au .. @tanecoffin @amandastav @kohtanyawanichapong @peterbeard

Foto yang disiarkan oleh Maia Mitchell (@maiamitchell) pada

Salfie

Foto yang disiarkan oleh Maia Mitchell (@maiamitchell) pada

Foto yang disiarkan oleh Maia Mitchell (@maiamitchell) pada

@instylemag

Foto yang disiarkan oleh Maia Mitchell (@maiamitchell) pada

Jenis gila, bukan begitu?!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 80 =

map