Internet digilaikan dengan $ 7 Face Face ini

Kadang-kadang anda tidak boleh melakukan salah dengan melekat dengan klasik, dan ketika datang ke serbuk tembus, Internet setuju. Walaupun ada sebilangan besar lagi bubuk longgar di luar sana, carian Google cepat akan membawa anda ke Coty AirSpun Loose Translucent Powder ($ 7; walmart.com), dan sejumlah blogger kecantikan, ulasan Amazon, dan benang Reddit yang membuat kesetiaan berikut.  

Kuasa lentur, lentur boleh dikatakan sebagai pahlawan yang tidak langsung dari semua rutin kecantikan kami. Walaupun produk ini berjalan dan tidak disedari dalam stok produk kami, tanpa itu, cecair akan mencairkan dan meluncur ke seluruhnya. Ya, pakej Coty mungkin kelihatan agak sederhana, tetapi tidak seperti periuk yang terang-terangan di pasaran, itu hanyalah apa-apa jumlah Monet.

BERKAITAN: 10 Matte Asas Kegemaran kami di Setiap Titik Harga

Zarah-zarah serbuknya berputar dan berputar sehingga mereka mencapai kelembutan seperti bantal supaya apabila anda menetaskannya bukan sahaja menetapkan solek, ia melicinkan dan menyembunyikan apa-apa kecacatan, garis halus, kedutan, dan tekstur yang tidak sekata. Jika ini kelihatan seperti sihir, pertimbangkan fakta bahawa formula itu tidak berubah sejak tahun 1935 sebagai bukti. Lebih baik, kurang dari $ 10 di kedai ubat, harganya juga hampir tetap sama.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 84

map