It’s Hot Out-Here’s How To Make Sure Face Anda Never Shows It

Ia adalah bulan Ogos, yang sebahagian besar dari Hemisfera Utara bermaksud haba dan kelembapan. Dan itu, bagi kebanyakan orang, bersamaan dengan bersinar. Tetapi perkara itu, serbuk kulit anda berulang kali boleh menyebabkan beberapa masalah kerana ia boleh mula kek dan solek anda boleh mula memisahkan pada siang hari. Itu bukan comel. Syukurlah, beautyblender adalah satu langkah di hadapan kita, secara harfiah selalu, kerana blotterazzi mereka membiarkan anda minyak sehingga tidak perlu menggunakan kertas atau serbuk. Ia genius. Baca terus untuk mengetahui mengapa saya ketagih.

Apa yang Dipanggil:

beautyblender blotterazzi pro

Berapa Banyak Ia Akan Menetapkan Anda Kembali:

Pembuka selera … $ 20; sephora.com

BERKAITAN: Internet Adakah Terlalu Keluar Pembersih Pembersih Mawar ini

Apa yang Membuat Khas: 

Bentuk drop-dropnya menjadikannya mudah untuk menyerap minyak di tempat yang ketat, seperti sisi hidung anda. Anda boleh membasuh mereka, jadi itu adalah satu perkara yang kurang untuk membeli secara berkala di laluan Duane Reade anda.

Siapakah Ia Untuk?

Sesiapa yang mempunyai kulit berminyak, sesiapa yang tinggal di tempat yang hangat, atau sesiapa yang mempunyai acara utama untuk hadir. 

Kapan Menggunakannya:

Bila-bila masa anda berasa berminyak.

RELATED: Rawatan Anti Keriput Terbaik

Apa Kata Internet:

Adakah anda tahu #blotterazzi sekarang juga berwarna hitam? Lihat lebih banyak gambar dengan mengklik di sini ➡️ #BeautyblenderProCollection

Foto yang disiarkan oleh beautyblender (@beautyblender) pada

Apa Yang Disukai Seperti:

Span! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 14

map