Jaclyn Hill Beritahu Kami Semua Yang Kita Perlu Tahu Mengenai Berus Berus Mekap

Kadang-kadang kita berasa kecewa bahawa solek kami tidak berfungsi untuk kita, tetapi ternyata, ia bukanlah palet eyeshadow selepas semua. “Sekiranya anda memahami berus anda, anda boleh memahami solek,” kata Jaclyn Hill dalam video YouTube terbarunya, “Go My To Fierce Makeup Look.” Jaclyn menunjukkan bahawa begitu ramai orang yang berfikir bahawa mereka tidak boleh melakukan solek mereka juga cepat menyalahkan produk untuk masalah mereka, ketika mereka benar-benar harus menyalahkan kuas mereka.  

Kami benar-benar terpesona dengan solek Jaclyn, tetapi kami menolak bersetuju bahawa kadang-kadang anda tidak tahu solek anda sehingga anda tahu berus anda. Berikut adalah pecahan setiap berus Jaclyn digunakan untuk mendapatkan rupa mega fab nya. 

Mata

Untuk memohon apa yang dia panggilkan eyeshadow “peralihan” dia, dia menggunakan berus panjang, berus semula jadi, Morphe M441m, dalam lipatan kelopak mata beliau. Jaclyn menerangkan bahawa memilih berus jenis ini kerana dia mengatakan ia melakukan kerja yang menakjubkan untuk membuat cahaya, melihat bulu pada tudung. 

Kemudian, dia menggunakan berus M433 oleh Morphe, yang kelihatan sama seperti berus pertama, tetapi ia sebenarnya lebih pendek dan lebih padat. Dengan cara ini dia dapat berkemas dengan bayang dengan menggunakannya naik dan turun memukul motions dan mengadun apabila bayang berada di tudung. Dari sana, dia menggunakan berus Morphe M439 untuk memohonkan eyeshadow yang dibocorkan (jadi perf dan berkilau, btw).  

Untuk di bawah eyeshadow, dia masuk dengan E3 Morphe Elite Collection berus bayangan dan menyeretnya sepanjang jalan dari sudut dalaman ke sudut luar di bawah mata. Kemudian, dia kembali dengan bayangan gelap pada garis lash bawahnya dengan berus kepersisan kecil dari Koleksi Sigma Extravaganza, menekannya ke garis lash dan menyambungnya ke sudut luar oleh kapal bersayapnya. Untuk menyelesaikan, dia menggabungkan garis keras dengan berus pensil standard. Permainan berus KUAT-dan itu hanya mata.

Yayasan dan Concealer

Untuk asas, Hill memilih untuk Morphe M439 berus, dan dia menggunakannya Morphe M438 berus untuk memohon serbuk di seluruh muka beliau. Apabila ia datang untuk menetapkan pen concealernya, dia mengambil rehat dari berus dan menggunakan pengisar kecantikan lembap (‘menyebabkan berus tidak boleh mengambil semua perhatian). Kemudian, untuk sorotan Pop Champagne beliau sendiri, dia menggunakannya Morphe Berus 510.

BERKAITAN: Cara termudah untuk Membuat Makeup Anda dan Tonton Video YouTube 

Bronzer
Dalam videonya, Jaclyn mengakui benar-benar berbelanja pada berus bronzernya (oops!). Dia memberi amaran bahawa berus itu agak mahal, tetapi tidak ada yang lain seperti itu. Dengan berus Tom Ford yang besar, dia memilih untuk menghidupkan bronzernya di bahagian luar muka, tulang pipi, jawline, kuil, garis rambut, dan dahi. 

BERKAITAN: Cara Buang Setiap Jenis Makeup secara harfiah

Sekiranya anda berasa terharu dengan jumlah berus ini, tarik nafas panjang. Video Jaclyn dimaksudkan untuk membimbing anda melalui rupa yang sangat dramatik (yang menjadikan sesetengah cerah keluar dari solek). Anda mungkin tidak akan memerlukan semua kuas untuk melihat setiap hari anda, tetapi jika anda memerlukannya maka anda GO girl. Dan ingatlah, tidak ada perkara yang terlalu banyak mengadun … terutamanya apabila anda mempunyai berus yang melakukan yang terbaik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 21

map