Jadi Halsey dan Eleven Are Twins?

Halloween jatuh pada hari Isnin adalah berkat dan kutukan. Berkatnya adalah kami mempunyai alasan untuk meregangkannya dari perayaan sehari yang biasa untuk hujung minggu perayaan Halloween, yang bermakna tiga (atau empat!) Kostum yang berbeza.

Tetapi tiada siapa yang seolah-olah mengambil ini lebih serius daripada Halsey, yang menurut Instagram beliau, mempunyai empat malam Halloween yang berbeza, dan dengan itu empat pakaian yang sesuai. Walaupun setiap orang agak sungguh mengagumkan, ansuran terakhirnya benar-benar mengambil kek itu. Dan itu, kawan-kawan, adalah kerana dia kelihatan sama sekali sama dengan Eleven, watak Netflix yang sangat baik yang dia sedang berpakaian seperti. 

Kami benar-benar keliru. 

BERKAITAN: Produk Mekap Mekap Mata Metalik Dari Sekarang

Ia adalah hari terakhir Halloween. Selamat bercuti.

Gambar yang disiarkan oleh halsey (@iamhalsey) pada

Walaupun kebanyakan orang Perkara yang tidak dikenali pakaian melibatkan rambut pirang berambut pirang yang terkenal dan pakaian merah jambu, Halsey pergi untuk versi kepala yang dicukur dari Eleven, lengkap dengan tisu berdarah dan kuning. Ayolah, dia tidak kelihatan seperti Millie Bobby Brown? 

Kostum budaya yang diilhamkan pop-nya tidak berhenti di sana, walaupun. Halsey juga berpakaian seperti Skuad Bunuh diriHarley Quinn (ruji 2016) dan watak Uma Thurman dalam Bunuh Rang Undang-undang

Kami tahu semua orang sibuk bercakap tentang Heidi Halloween, tetapi kami hanya meletakkannya di luar sana … Mungkin Halsey harus menjadi tuan rumah syindig tahun depan? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 79

map