Jangan Bimbang-Kylie Jenner Memiliki Lebih Banyak Palet Kyshadows Coming Your Way

Pada ketika ini kami p. pasti Kylie adalah mencuba untuk membebani kami dengan keghairahan. Pertama, dengan semua glosses baru dan Lip Kit, dan sekarang, dengan penambahan Palet Kyshadownya. Serius, berapa banyak gembar-gembur yang boleh diambil oleh seseorang?

Dan semasa anda sibuk menenangkan diri (atau sekurang-kurangnya cuba melakukannya) melalui palet eyeshadow gangsa mendedahkan, Kylie telah menggugurkan petunjuk gila tentang rancangan palet masa depannya.

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada


Mengenai cerita itu, Kylie memberi jaminan kepada kami bahawa masih terdapat lebih banyak lagi produk yang akan datang. Dia berkata, “Saya sangat gembira kerana anda suka palet eyeshadow. Ia sangat penting bagi saya untuk melepaskan palet gangsa terlebih dahulu.” Pertama ..? Tunggu sejam.  

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada

BERKAITAN: Dalam Kes Anda Tidak Boleh Terus Palet Bayangan Baru Kylie Jenner 

“Dan pada masa ini saya bekerja pada palet keempat saya, jadi saya sangat teruja untuk anda melihatnya,” katanya. Ok tunggu. Sekiranya anda melakukan matematik, itu bermakna harus ada tiga lebih palet eyeshadow dalam perjalanan. 

Tiga! Dan dengan semua perbincangan mengenai #summersurprisesnya, mungkin kita akan melihat palet lain lebih cepat daripada kemudian.

Um, ya. Kyshadow Palettes untuk hari.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 74 =

map