January Jones Just Got the Tatu Sweetest

Adakah anda pernah mengenali seorang pelakon dengan watak rancangan TVnya yang anda habiskan tahun untuk membatalkan kerosakan? Bagi saya, Januari Jones selalu, selalu, selalu menjadi Betty Draper, yang luar biasa mengelirukan ketika saya melihatnya berpartisipasi dalam kegiatan abad ke-21, Seperti, apa yang dilakukan Betty Draper di Instagram?!

Hujung minggu ini saya mungkin akhirnya mendapat kekeliruan, kerana Januari hanya melakukan perkara yang paling sedikit Betty Draper.

Dia mendapat tatu.

BERKAITAN: Nampaknya Seperti Pat McGrath Mempunyai Satu Produk Kecantikan Genius dalam Kerja!

Terima kasih @_dr_woo_ ❤️

Gambar yang disiarkan oleh Januari Jones (@januaryjones) pada

Ooooh, musim 5 Sally akan meminjamkan satu ini kepada ibunya! 

Dia yang terbaru dalam senarai selebriti yang sangat panjang untuk mendapatkan rawatan tatu daripada artis tatu selebriti Dr. Woo. Pelanggannya termasuk Cara Delevingne, Jamie King, dan Frances Bean Cobain, belum lagi, beratus-ratus lagi.

Tatu Januari kelihatan seperti kompas yang dibina semula dengan halus dan ia mempunyai anak panah yang berjalan melalui tengah. Ia juga beraksen dengan dua tarikh-1.5.78 dan 9.13.11.

Kami mendapat penyelidikan yang hebat dan mendapati bahawa ini mungkin hanya menjadi hari lahir-bday Januari sendiri dan tarikh lahir anaknya Xander Dane Jones, masing-masing.

Selain cantik, tatu juga jelas merupakan penghormatan yang manis untuknya dan ikatan Xander.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map