Jenama Kecantikan Ini Mempunyai Kelulusan Royal Seal Queen Elizabeth

Ratu Elizabeth - Lead
Paul Hackett – WPA Pool / Getty Images

Victoria Moorhouse

Jun 13, 2018 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

The Royals tidak menyimpan semuanya rahsia. Butiran pernikahan Prince Harry dan Meghan Markle pada dasarnya adalah informasi umum, dan kami bahkan telah melihat sekelompok album foto keluarga mereka berkat keterampilan fotografi Kate Middleton. Tetapi apabila ia datang kepada produk kecantikan dan rutin, mereka cukup kerap.

Ratu Elizabeth tidak akan pergi ke kami melalui rutin penjagaan kulit yang tepat, tetapi dia akan membiarkan dunia tahu (dengan cara yang paling halus mungkin) apabila dia menggunakan jenama kecantikan atau salah satu perkhidmatannya. Ia dipanggil Waran Diraja, dan terdapat satu laman web yang khusus untuk apa jenama dan syarikat telah memperoleh lencana kehormatan. 

Menurut laman web, Waran Diraja diberikan kepada sesiapa yang “membekalkan barang atau perkhidmatan” kepada isi rumah Ratu, Duke of Edinburgh (Prince Philip), atau Prince of Wales (Putera Charles) selama sekurang-kurangnya lima tahun, atau yang mempunyai susunan perdagangan yang sedang berjalan. Oleh itu jika Ratu menggunakan produk atau jenama tertentu, ia diberi meterai Queen. Dan ya, ada seksyen keseluruhan yang didedikasikan untuk kecantikan dan kebaikan produk, produk, dan syarikat. 

Jadi apa yang digunakan oleh Ratu? Kami tidak mempunyai spesifik, tetapi kami mempunyai senarai jenama yang diluluskannya, bersama beberapa khabar angin mengenai perkara-perkara dalam setiap koleksi yang dia gemari. Teruskan menatal untuk melihat tujuh jenama kecantikan yang kini memuji Waran Diraja. 

VIDEO: Ratu Elizabeth Berikan Meghan Markle Ini Diraja Diraja Sebelum William, Harry, atau Kate

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 69

map