Jenama Penjagaan Kulit Ini Membiarkan Saya Hidup Hidup Mermaid Paling Sihat Saya

Pada suatu masa dahulu ada seekor ikan duyung kecil yang ingin dengan sepenuh hatinya berada di mana orang itu berada. Itu semua baik dan baik, tetapi saya fikir dia mempunyai semuanya mundur. Kenapa mempunyai kaki jika anda boleh mempunyai ekor / sirip? Selain itu, selepas hari yang panjang di pejabat, kita semua mahu berada di mana orang ramai tidak. Belum lagi, siapa yang akan melepaskan kemampuan hidup di bawah laut? Jadi kita mungkin tidak mempunyai bestie / guppy bernama Flounder, atau lobster pal yang bernama Sebastian, tetapi ternyata adalah mungkin untuk menjalani kehidupan kita seperti Mermaids-walaupun anda tidak hidup dengan lautan. Bonus: Ia dengan penjagaan kulit. 

BERKAITAN: Anda Boleh Menjadi Mermaid IRL dengan Makeup Mata Ini

Sekitar sebulan semula saya berada di lewat malam saya Insta-creep, menjana jenama baru dan bit kecantikan & bobs. Seperti yang kita lakukan sebagai manusia yang benar-benar normal dan diselaraskan dengan baik yang mempunyai kehidupan sosial yang meriah, tetapi saya menggeletar. Dan kemudian, saya terjumpa Leahlani Skincare, dan saya benar-benar jatuh ke lubang kelinci iaitu Instagram jenama. Inilah yang kurus: Leahlani diasaskan oleh badass beach babe yang hanya ingin menyelesaikan perjuangan peribadi dengan jerawat cyst yang teruk. Jadi, dia pergi ke estetik holistik sekolah, dan beberapa tahun kemudian, Leahlani Skincare dilahirkan.

Ia dibuat dengan campuran botanicals organik, tanah liat, buah-buahan tropika, dan nectar organik murni organik dalam kumpulan yang sangat kecil-dan biarkan saya memberitahu anda, itu ilahi.

Satu cambuk dan anda akan diangkut ke pantai yang sepi dengan kelapa di tangan dan tidak membimbangkan. Dan itulah caranya. Produk itu sendiri membuat perbezaan ketara di kulit saya sejak saya mula menguji mereka. 

@leahlaniskincare menghantar saya ciuman kelapa dan cita-cita duyung dan saya satu langkah lebih dekat untuk mencapai matlamat hidup saya di bawah laut ����⛵️������

Foto yang disiarkan oleh Roxanne Adamiyatt (@mademoiselleroxanne) pada

Jadi anda mungkin tertanya-tanya apa yang saya cuba dan apa fikiran saya sebenarnya. Beruntung anda kerana saya mempunyai banyak pemikiran dan saya akan memberitahu anda semua mereka RN.

Bless Beauty Blm

Balsem kecantikan ini adalah serba hebat. Ia diperbuat daripada shea organik dan mentega kelapa dan ditanam dengan minyak tropika yang cantik. Lupakan fakta bahawa ia berbau seperti bunga oranye. Ia menjadikan bibir indah atau bilah kutikula, hebat untuk kawasan yang kering seperti lutut atau siku, dan anda boleh menggunakannya untuk mengeluarkan solek atau sebagai pelembap muka biasa selepas serum. Penggunaan kegemaran peribadi saya untuk ini adalah sebagai pembersih, tetapi saya merasa rasa bersalah mengelapnya kerana ia sangat cantik cantik. 

($ 48; leahlaniskincare.com)

Masker Detox Kokoleka ‘Ritual Pencuci Mulut’

Bagi saya, topeng ini adalah revolusioner. Saya suka merawat diri saya dan saya suka pencuci mulut, tetapi kadang-kadang saya rasa saya mungkin perlu menyampaikannya. Ini adalah pencuci mulut dalam topeng muka, yang saya maksudkan itu berbau seperti pencuci mulut dekaden surgawi. Mengapa? Ia dirumuskan dengan garam laut hitam Molokai dan diaktifkan arang kelapa, yang menarik kekotoran keluar dari liang-liang anda manakala tanah liat fango hitam bohemian memulihkan kulit dengan mineral dan asid fulvic melambatkan proses penuaan. Tdia koko organik (dengan itu bau coklat syurgawi) dan buah acai melindungi kulit anda daripada kerosakan radikal bebas. Jadi apa maksudnya semua ini? Apabila kulit saya kelihatan sangat letih dan padat, saya muncul ini, dan apabila saya membilasnya, kelihatannya lebih jelas dan terus kelihatan seperti itu pada keesokan harinya. Bahagian yang paling baik ialah saya tidak mengalami sesak atau kekeringan yang anda dapatkan dengan topeng tanah liat. 

($ 68; leahlaniskincare.com)

Mermaid Mask

Jika anda hanya boleh membeli satu produk dari jenama hebat ini, inilah yang saya beritahu anda untuk membuang keranjang belanja anda. Topeng duyung, yang mempunyai warna zamrud mendalam yang anda bayangkan mencari dalam terumbu karang, mempunyai tekstur yang melampaui batas. Ia hampir seperti buih dengan beberapa buahnya. Ia diperbuat daripada dua superfoods, chlorella dan spirulina. Kedua-dua organik, natch. Gabungan keduanya adalah ramuan ajaib yang memurnikan, membersihkan, dan melembutkan kulit anda. Ia adalah satu-satunya yang hanya boleh meyakinkan anda bahawa ikan duyung benar-benar nyata.

($ 32; leahlaniskincare.com)

Aloha Ambrosia Elixir

Elixir ini berbau sangat baik, ia mungkin memberi motivasi kepada anda untuk pergi tidur sebelum anda boleh bangun lebih awal dan memulakan hari anda dengannya. Satu cambuk dan anda akan merasa bertenaga dan gembira. Ia adalah aroma cahaya matahari. Saya tahu bunyi seperti itu tidak masuk akal, tetapi apabila anda menciumnya, anda akan faham. Itu mungkin disebabkan oleh melati, yang nampaknya merangsang pembebasan serotonin, dan seterusnya, meningkatkan mood dan fikiran anda.. Aloha Ambrosia dibungkus dengan antioksidan, vitamin A, dan vitamin C, yang menghimpun bersama untuk meningkatkan pengoksigenan dan regenerasi selular. Semua bersama-sama elixir kecantikan ini akan menghilangkan parut parut dan mengurangkan jerawat. Secara jujur, ia begitu banyak saya terkejut ia juga tidak menemui saya teman lelaki.

($ 52; leahlaniskincare.com)

Mahina Evening Replenishing Elixir

Gal yang buruk ini menggabungkan moringa, marula, biji pir berduri, chia, dan minyak biji lobak untuk nada dan menambah kulit anda selepas hari yang sukar. Apa yang anda peroleh dengan penggunaan yang berterusan adalah cahaya yang biasanya digunakan untuk percutian dua minggu di kapal layar. Dan tentu saja, bau. Oh, bau itu hanya campuran syurga vanila dan jeruk. Ia akan menenangkan anda dalam mod relaksasi dan kemudian membaiki kulit anda dari semua faktor icky yang dapat didedahkan pada siang hari semasa anda tidur. Sekiranya anda mahu rangsangan kelembapan yang lebih tinggi, top it off dengan balsam Bless. 

($ 68; leahlaniskincare.com)

Lihat awak? Mermaids adalah nyata-dan anda boleh menjadi satu dengan hanya menjaga kulit anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 36 = 42

map