Jualan Hari Buruh Terbaik Berlaku di Jabatan Kecantikan

Bersiap-siap untuk mengisi kabinet bilik mandi dan bilik mandi anda dengan kekurangan kerana jualan Hari Buruh yang terbaik akan turun di bahagian solek dan penjagaan kulit. Ini bermakna anda akan menaik taraf rutin kecantikan anda tepat pada masanya untuk jatuh tanpa berbelanja lebih. Tidak kira jika anda memerlukan asas baru atau prowl untuk serum pengetatan kulit, ada satu ton jenama hosting jualan yang sangat baik sekarang.

Kami bercakap tentang diskaun curam pada kegemaran kultus dan set hadiah penuh saiz. Anda tahu tawaran yang baik ini tidak sering berlaku, jadi kami di sini untuk memastikan anda tidak terlepas sebarang jualan. Anda perlu tergesa-gesa kerana beberapa pakar kecantikan telah pun bermula, dan barangan sudah dijual.

VIDEO: Panduan 12 Bulan untuk Apa yang Dijual Apabila

 

Mendapatkannya dan periksa jualan Hari Buruh kegemaran kami dalam bulat di bawah.

Antropologi: Jimat sehingga 40 peratus minyak wangi, penjagaan kulit, dan banyak lagi, dari 30 Ogos hingga 3 September.

Bare Minerals: Luangkan $ 100 dan nikmati pembelian $ 30 dari pembelian anda. Luangkan $ 75 dan dapatkan $ 20 off, dari 30 Ogos hingga 4 September. Beberapa pengecualian dikenakan.

Dermstore: Gunakan kod LABORDAY untuk menerima 15 peratus atau 20 peratus daripada jenama terpilih, dari 28 Ogos hingga 6 September.

Jurlique: Cari diskaun mendalam pada set kegemaran anda dan banyak lagi di bahagian penjualan.

Kat Von D: Luangkan $ 75 dan dapatkan beg solek kulit vegan, cermin padat, Liner Tatu Mini dalam Trooper Hitam, dan Mini Studded Creme Kiss di Lovecraft untuk masa yang terhad.

Marc Jacobs Kecantikan: Terima percuma Highliner saiz penuh dengan pembelian $ 50 untuk masa yang terhad.

Nordstrom: Pilih hadiah 14-piece percuma dengan pembelian kecantikan atau wangian $ 75 anda untuk masa yang terhad.

Sephora: Nikmati sehingga 60 peratus dari beberapa jenama kegemaran anda – seperti Decay Urban dan Becca – dari 30 Ogos hingga 5 September.

Tatcha: Dapatkan diskaun yang curam pada Duoc Hydrating Ageless, Firming, dan Nourishing, dari 30 Ogos hingga 2 September.

Ulta: Membeli satu, dapatkan satu 50 peratus daripada jenama penjagaan kulit tertentu untuk masa yang terhad.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map