Kami Mencuba Ia: Minuman Detoks Anda Hanya Boleh Mengikut Melalui Mesej Teks

Lupakan semua yang anda fikir anda tahu tentang minuman detox: Dirty Lemon tidak akan membuang perut anda menjadi pergolakan, dan ia pasti tidak merasakan seperti kale purée. Daripada berkhidmat sebagai suplemen makanan, minuman itu adalah lebih banyak penggalak, yang dimaksudkan untuk dimakan apabila anda mempunyai “terlalu banyak keping pizza atau gelas rosé,”kata jenama itu.

Campuran itu sendiri adalah berdasarkan jus lemon, yang mempromosikan detoks yang sihat dengan mengalkali-iaitu perkataan mewah untuk mengimbangi-pH semula jadi badan anda. Juga termasuk adalah percikan akar halia dan dandelion (kedua-duanya membantu dalam pencernaan) bersama dengan arang diaktifkan gred farmaseutikal, yang menyerap toksin dan kekotoran kerana ia melalui sistem anda.

BERKAITAN: Kami Mencuba Detox Panchakarma Gwyneth Paltrow: Inilah Apa Yang Terjadi

Setelah mencuba pesta pasca pizza, kami gembira melaporkan bahawa kami berasa kurang kembung daripada yang kami mungkin sebaliknya. (Dan lebih bertenaga pada waktu berikut juga.) Lebih penting lagi, rasa, walaupun tidak betul-betul subur – ia sedikit tangy dan sedikit masam-tidak sama sekali tidak menyenangkan.

Kami menyimpan berita paling keren untuk yang terakhir: Satu-satunya cara anda boleh memesan barangan ini adalah melalui mesej teks. Cukup teks garisan jenama di 917-588-0640, dan ikuti arahan untuk dipesan. (Mereka dihantar semalaman di mana sahaja di negara ini.) Untuk $ 65, anda akan menerima kes enam botol.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 20

map