Kami Mencuba Mask Muka Tembikai dengan 5,000 Tunggu Senarai Orang

Apabila produk mempunyai senarai menunggu ribuan orang yang panjang, pemikiran awal kami adalah bahawa ia adalah penukar permainan, atau inovasi dengan teknologi atau prestasi yang tidak dapat ditandingi. Tetapi sudah tentu, gembar-gembur tidak menjamin bahawa ia berfungsi. Anda perlu memasukkannya ke dalam ujian, dan itulah yang kami lakukan ketika kami menangkap angin dari Glow Recipe Watermelon Sleeping Mask ($ 45; sephora.com) dengan senarai menunggu 5,000 orang.

Sudah tentu, asas penggemar bukan satu-satunya perkara yang menarik minat kami. Berapa kerapkah anda mendengar tentang buah musim bunga kegemaran anda sebagai bahan superstar topeng muka? Sekiranya anda tidak biasa dengan Resipi Glow, ia adalah tapak K-Beauty yang dicipta dan dicipta oleh Sarah Lee dan Christine Chang, tetapi topeng tembikai adalah sebahagian daripada barisan kecantikan eksklusif dalaman dan eksklusif pertama.

VIDEO: Warna Ikon: NARS Blush in Orgasm

Ia menuntut kemasyhuran adalah kuasa pengelupasannya, dan hakikat bahawa ia berbuat demikian semasa anda tidur. Kami mengujinya, dan kami secara rasmi melompat pada kereta muzik tembikai.

Pertama, ia berbau seperti tembikai Jolly Ranch, dan itulah sebabnya cukup untuk merapikan seluruh wajah anda. Dan secara estetik, formula gel super ringan mempunyai warna merah jambu pucat, jadi ia berjalan dengan skema warna milenium anda. Ia dibuat dengan bahan-bahan utama seperti ekstrak tembikai untuk menghidrat dan menyuburkan, asid hyaluronik untuk menghidratkan kulit anda lebih jauh, AHAs perlahan-lahan mengelupas kulit anda dan melicinkan kulit anda. 

RELATED: Manicures Gemstone Adakah Pada dasarnya Perhiasan untuk Kuku Anda

Semasa waktu tidur diterangkan dengan nama, anda juga boleh menggunakannya sebagai topeng pengelupasan biasa jika anda mempunyai kulit sensitif, dan anda akan merasa (dan lihat!) Manfaat dalam masa kira-kira sepuluh minit. 

Dua InStyle petugas meletakkannya dalam ujian dengan dua cara yang berbeza. Seorang editor, yang mempunyai kulit reaksioner, menggunakannya sebagai topeng biasa dan mengatakan bahawa kulitnya terasa sangat halus dan lembut selepas itu. Dia juga menyebut nada kulitnya secara keseluruhannya lebih cerah dan lebih baik. Penyunting jalan lain mengujinya sebagai topeng tidur dan berkata kulitnya terasa sangat lancar pagi. Jelas sekali, kuasa pengelupasan ada di sana. 

Jadi berita gembira adalah bahawa kita fikir ia berfungsi. Berita buruk? Ia juga dijual di sephora.com, tetapi anda boleh mendaftar untuk diberitahu apabila ia kembali dalam stok. Anda juga boleh membuangnya ke dalam troli membeli-belah dalam talian anda di GlowRecipe.com untuk $ 45. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 81

map