Kami Mencuba Penyetaan Rias Rambut Paling Popular Instagram

Tiada apa-apa yang mengatakan “musim panas telah tiba secara rasmi” agak seperti wajah solek cair. Sekali merkuri meningkat di atas 75, saya mengamalkan risiko berterusan meresap hidung saya berkontur terima kasih kepada panas dan kelembapan, tetapi saya mempunyai ketakutan ini kerana menggunakan buku asas untuk memastikan semuanya berlaku. Terdapat kejadian di belakang kolej di mana saya menggunakan buku asas tertentu yang semua orang sepertinya suka, dan ketika ia menjanjikan janji-janji penamat satin yang tidak akan berhenti, silikon dalam formula itu menyebabkan saya pecah seperti saya berusia 15 tahun lebih lagi malam sebelum beberapa kawan saya dan saya pergi ke rakaman Maury– Tidak bercanda, kami berada di khalayak, tapi itu cerita untuk masa yang lain. Kerana itu, penetasan biasanya merupakan taruhan terbaik saya untuk mengekalkan kulit saya utuh semasa gelombang panas musim panas yang akan datang. MAC’s Fix + dan All Nighter’s Decay Urban mendapat perlawanan tetap dalam rejim saya, tetapi baru-baru ini saya menyaksikan semburan tetapan Gerard Cosmetics Slay All Day ($ 22; gerardcosmetics.com) sambil menatal melalui suapan Instagram saya dan tertarik. Maksud saya, nama produk juga menjadi moto hidup saya, jadi saya akan memanggilnya perlawanan yang sempurna.

BERKAITAN: Inilah Apa yang Anda Perlu Tahu Tentang Makeup Geek Cosmetics

Saya membuat keputusan untuk meletakkan formula Teh Hijau untuk ujian akhir hujung minggu. Saya dan keluarga saya pergi ke graduasi sekolah tinggi sepupu saya, yang diadakan di luar dalam cuaca yang dijanjikan menjadi 80 darjah dan cerah. Sejak sepupu saya akan duduk di sebelah kiri padang, kami memutuskan untuk duduk di sebelah kiri perancang untuk menyelaras. Tidak tahu kepada kami, mereka berlaku secara langsung menghadapi matahari. Sebelum kami pergi, saya memohon tudung dari All Day Slay ke wajah saya, dan matahari dikutuk, produk itu hidup sehingga namanya-dan kepercayaan, perayaan yang diikuti kaya dengan bukti fotografi untuk membuktikannya. Kulit saya cenderung untuk mendapatkan sedikit berkilat, jadi saya tahu hasil matte sepenuhnya akan menjadi mimpi paip, tetapi saya pasti perasan saya tidak menyentuh wajah saya dengan serbuk saya, dan kontur saya kekal dalam pembentukan selama berjam-jam . Ya, itu adalah rujukan Beyoncé yang sengaja. Anda tidak boleh namakan produk anda Slay All Day dan menjangkakan bahawa korus “Pembentukan” tidak akan dicetuskan untuk bermain di kepala saya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map