Kami Menemui Scrub Badan Terbaik untuk Jenis Kulit Anda

Baru Body Scrub Lead
Kesopanan

Marianne Mychaskiw

Jul 19, 2016 @ 6:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Fakta: tidak ada perasaan yang lebih baik daripada tekstur halus-daripada-halus yang anda dapatkan selepas sesi penggosokan yang kuat di pancuran. Kulit anda adalah definisi bayi lembut, dan praktikal minuman di lapisan tambahan lotion yang anda gunakan selepas toweling. Satu masalah – tidak seperti anggota pasukan bola sepak sekolah tinggi anda, sesetengah exfoliants cenderung menjadi lebih agresif daripada yang anda perlukan, dan sebenarnya boleh merosakkan lagi isu yang ada. Tetapi ia adalah langkah penting, dan itu tidak bermakna anda perlu dari rutin mandi anda (terutamanya jika anda akan mengikuti penyamak sendiri). Untuk mengambil jangkaan dari lorong mencuci badan, kami membundarkan empat pilihan yang berfungsi paling sesuai dengan jenis kulit anda. Tatal ke bawah untuk mencari formula sempurna anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 62

map