Kami Meningkatkan Peningkatan Kelas Untuk Anda ’90s-Era Sunflower Fragrance

Bunga-bunga matahari adalah jumlah keseluruhan dalam ’90-an, bukan? Setiap pakaian cetakan bunga dihiasi dengan corak ke titik bahawa maxi bunga matahari Sharon Cherski mungkin telah dibilkan tambahan Kehidupan Saya Yang Terpenting, mereka Blossom-topi bunga esque biasanya ditonjolkan, dan dalam Caboodle saya merah jambu merah jambu saya sendiri, saya tidak kurang daripada 6 kabut bunga matahari, mungkin semua oleh Badan Fantasi dengan jumlah yang sesuai berkilau. 

Cukup lucu, bunga matahari tidak benar-benar berbau seperti apa-apa. Mereka sama dengan anggrek di mana satu juta wangian dicipta di sekitar setiap bunga, walaupun tidak mengeluarkan aroma. Florist selebriti Eric Buterbaugh, yang pasti mengetahui jalannya di sebuah taman botani, menyaksikan ini sebagai satu cabaran ketika mengembangkan garis haruman pertamanya, EB Florals. Buterbaugh bekerjasama dengan pereka hat Nick Fouquet dalam merancang aroma ini, dan bersama-sama, mereka menggunakan idea itu sebagai titik melompat, berteori, apa yang akan menjadi bau bunga matahari jika ia mempunyai aroma?

VIDEO: Cara Membuat Aroma Anda Lebih Lama

BERKAITAN: An Ode ke Kecantikan Dessert Sekarang-Defunct Jessica Simpson

Jawapan yang mereka terima ialah campuran bunga oren, quince, nectarine, dan osmanthus. Ini mungkin tidak bermakna anda membaca senarai nota di halaman, tetapi aroma itu sangat mirip dengan pecah bunga tebal yang anda dapatkan ketika anda melewati pintu terbuka sebuah kedai bunga. Nota musk ini membolehkan wangian untuk memanaskan sentuhan dengan kulit anda, tetapi tidak ada sebarang nota kayu, yang sering dapat menimbulkan aroma. 

Saya mempunyai botol kecil di meja saya yang saya cuba untuk memelihara kerana ia berbau yang baik, tetapi ia adalah satu tugas yang sukar memandangkan bahawa pada dasarnya kot diri pada setiap pagi. Temui 10 ml untuk $ 75, atau botol besar yang saya mahukan untuk harga pada harga $ 295 sekarang di saksfifthavenue.com. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 50

map