Kate Hudson Telah Secara Rasmi Bertukar Snapchat Ke Wajah Masker Spa

Ketika datang ke keindahan, Kate Hudson adalah tidak menipu. Tdia pelakon dengan berani mencuba rawatan dan alat itu sesetengah orang akan takut untuk mendekati dan mendokumentasikan pengalamannya di Snapchat. Dan untuk itu, Kate, kami berterima kasih. 

Semalam, dia memperkenalkan kami kepada sepasang tampalan berteknologi tinggi yang sangat tinggi sehingga dia bersumpah untuk melakukan keajaiban. Pendedahan penuh walaupun – nampaknya, mereka juga menyakitkan seperti neraka. 

Hari ini, dia kembali bersamanya dengan topeng muka cahaya LED. Rawatan itu dikatakan untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan mencegah jerawat, yang merupakan sesuatu yang pasti dapat kita ketinggalan. Mana-mana topeng muka yang menjanjikan perpisahan tawaran kepada zits, kami berminat untuk menyiasat. 

BERKAITAN: Mahu Menggilap Kulit Seperti Kate Winslet? Dapatkan Semua Butiran Mengenai Rawatan Muka Kegemarannya

Tidak bertajuk Image
Snapchat

Dalam semua keadilan, kita harus mengatakan bahawa Hudson bukan selebriti pertama untuk mencuba wajah LED. Tahun lepas, Jessica Alba meletakkan mesin mewah (dan juga jenis menakutkan) di radar kami yang telah diterima pakai oleh bintang-bintang seperti Kourtney Kardashian dan Chrissy Teigen.

Dengan semua rawatan berteknologi tinggi ini, kulit Kate Hudson tidak fleksibel.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 50

map