Kate Winslet’s 6 Beauty Must-Haves

Dari liputan gincu kecil ke dasar tangan dengan alisnya, pemenang Oscar dan wajah Lancôme Kate Winslet mendedahkan rahsia di belakang adegannya-mencuri mencari InStyleIsu Mei. Teruskan membaca untuk wawancara eksklusif kami dengan bintang dan klik melalui galeri kami untuk membeli enam produk kecantikan mesti mencuba dia tidak boleh hidup tanpa.
Mari bermula dari awal lagi. Apakah pertemuan awal dengan solek yang anda boleh ingat? Ah, mungkin mencuri satu gincu ibu saya yang dia sayangi. Tidak pernah ada wang dalam keluarga saya, jadi jika ibu saya mendapat gincu baru, seluruh rumah tahu, termasuk saudara-saudara saya.

Bolehkah anda masih menggambarkan tiub yang dicuri itu?Saya boleh. Ia adalah karang dan berasal dari The Body Shop.

Adakah ibumu memberikan nasihat kecantikan yang anda gunakan hingga ke hari ini? Satu perkara yang selalu dia katakan kepada kita gadis-gadis yang sedang dewasa adalah, “Demi Allah, jangan harap jangan memetik kening kamu.”

Gerbang anda cukup hebat. Saya bernasib baik kerana mereka membuat bentuk yang baik secara semula jadi. Saya terpaksa memetik mereka di sana-sini untuk watak-watak tertentu, tetapi pada gambar pucuk saya sering bertanya artis solek untuk tidak menyentuh mereka. Jika tidak, saya tidak begitu mengenainya.

Apa yang anda cenderung sifar apabila anda memerlukan rangsangan kecantikan? Produk anti-penuaan yang saya selalu cuba untuk Lancôme adalah bonus yang sangat besar, kerana mereka mengekalkan kulit yang lembut.

Dan sejauh mana solek, adakah ada tip yang telah anda pelajari dari satu dekad persediaan karpet merah? Jangan bersikap berat dan memukul semua sekaligus. Oh, dan letakkan maskara pada akar sebatan anda dengan berus eyeliner yang rata. Ia menjadikan kulit putih kelihatan lebih putih dan memelihara kelopak daripada kelihatan terlalu berat. Itulah yang baik. Saya tidak dapat mencukupi yang sebenarnya!

Ambil edisi Mei InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital hari ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 44

map