Katy Perry di Shade Gincu Dia Akan Pakai Semua Hari, Setiap Hari

Mari kita buang ini di sana – Katy Perry adalah kegembiraan dan koleksi koleksi gincu yang baru. Tetapi ia adalah buruh cinta antara kecantikan bunglon dirinya dan CoverGirl, jadi ada yang terkejut?

Beberapa minggu lalu, kami mengetahui bahawa Katy merancang untuk melancarkan koleksi gincu Katy Kat demi-matte, lengkap dengan 13-warna (termasuk tiub hitam !!!) dan eyeliner berwarna, dan kami ketakutan.

BERKAITAN: Bagaimana Melambangkan Rambut Yang Sempang Anda

Tetapi, apabila kami mendapati kami mempunyai peluang untuk benar-benar berbual dengan Katy mengenainya? Ya, kami lebih memeranjatkan.

Menurut Katy, yang kami jumpa untuk meraikan pelancaran itu, kenangan dan identiti beliau dengan solek pergi kembali. Malah, dia berkata walaupun dia tidak dibenarkan memakai tudung yang semakin membesar, dia boleh batu gincu beberapa.

“Saya suka bereksperimen dan bermain, dan saya boleh mengubah rupa saya. Muka saya memegang solek dengan baik. Saya mula berumur 13 tahun. Identiti pertama saya dengan solek dan pakaian cuba mencontohi gadis-gadis pin-up kerana saya fikir mereka begitu sejuk dan menarik. Anggaran saya pergi ke kedai-kedai vintaj atau kedai-kedai barang kemas. Saya akan cuba menjadi gadis klasik tahun 1940-an, “katanya.

050416-katy-perry.jpg
Getty Images

Malah, ungkapan diri adalah akar pelancaran baru, yang secara jujurnya tidak mengejutkan kita memandangkan dia mempunyai hampir setiap warna rambut dalam buku itu. Jelas sekali, dia kelihatan sempurna dalam setiap bayangan di bawah pelangi.

“Saya hanya mahu memberi pilihan kepada orang ramai untuk menyerlahkan apa yang mereka telah melaburkan masa yang baik dalam: kesejahteraan emosi mereka dan kesihatan mental mereka dan kerohanian mereka – perkara seperti itu. Mereka adalah yang pertama dan terpenting, tetapi sekali lagi, kita adalah materialistik. Kami suka bermain dan bersenang-senang dan menyerlahkan dan berubah. Saya adalah bunglon ketika datang untuk melihat. Saya berada di atas peta, “katanya.

Uh, di seluruh peta dengan cara yang terbaik.

Satu lagi perkara yang penting, menurut Katy, adalah $ $ $ dari julat – iaitu dia mahu peminatnya mampu untuk menguji penampilan baru. Dan pada $ 8 pop, itu boleh dilakukan.

Jadi apa yang dipakai Katy ketika dia tidak menggumam gincu hitam (BTW, yang juga CoverGirl) di Met Gala? Dia cukup terbuka tentang rutin di rumah … yang kami L-O-V-E.

“Saya pada dasarnya kelihatan seperti kentang ketika saya bangun – Puan Kentang. Pop dalam beberapa bibir dan mata itu, dan dia kelihatan seperti bom-kentang **, “dia bercanda.

Dia mengatakan bahawa setiap hari dia tidak bekerja, dia dalam solek minimal dan pakaian putih Adidas hitam dan putih. Jenis perempuan kami.

BERKAITAN: Inilah Katy Perry Memakai Gincu Ungu Terang

Bagi naungan gincu dia memakai yang paling banyak?

Dia pasti mempunyai perkara untuk bayangan hitam itu, tetapi yang telah memenangkannya adalah merah jambu cantik yang dinamakan selepas kucingnya.

“Katy Purry adalah sesuatu yang akan saya pakai setiap hari – dari siang ke malam.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 + = 47

map