Kecantikan Boss: Bagaimana Pengasas Gajah Tenggelam Tiffany Masterson Membersihkan Penjagaan Kulit

Apakah latar belakang anda??

Saya menghadiri University of Texas, berpindah ke Houston selepas tamat pengajian, mengapung sekitar industri yang berbeza seperti fesyen dan juga perisian, tetapi sebenarnya hanya mahu menjadi ibu tinggal di rumah. Saya mula menjual sedikit pembersih bar untuk membuat wang di sisi selepas bayi saya semua berada di sekolah. Ini menyala semangat saya untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bahan-bahan dan cara kulit manusia memberi respons kepada mereka. Saya belajar bahawa saya melihat perkara yang sedikit ke belakang. Saya percaya kulit adalah kulit dan semua itu perlu dirawat sama, ia adalah organ terbesar kita dan ia tahu apa yang perlu dilakukan jika kita membiarkannya. Saya berasaskan DE pada falsafah ini untuk tidak menangani “jenis” kulit dan isu biasa, tetapi sebaliknya mengelakkan bahan-bahan yang sangat mencipta kulit yang tidak puas, dan keliru untuk bermula. Saya percaya pekerjaan saya sebagai pemilik jenama penjagaan kulit adalah dengan hanya menyediakan produk yang menyokong, menyuburkan, memberi makan, memperbaiki dan melindungi kulit. Saya bukan seorang ahli kimia, saya seorang pengguna yang ghairah, jadi DE berasal dari sudut pandangan pelanggan dengan pemikiran minda pengguna. Saya memilih setiap bahan berdasarkan kepada apa yang saya perlukan dan inginkan. Ternyata, terdapat banyak orang di luar sana yang mahu dan memerlukan perkara yang sama seperti saya. Ramuan yang hebat, ramuan yang selamat, bahan-bahan klinikal yang berkesan dan produk yang berfungsi. Kita semua hanya mahu kulit yang sihat, jelas. Saya tidak berminat dengan gimik dan pemasaran atau mengutuk pengguna … Saya pengguna!

Bagaimana anda membuat keputusan untuk memulakan syarikat?

Saya telah menjual pembersih bar dan menghabiskan banyak masa bukan sahaja mempelajari tentang rumusan dan bahan-bahan, tetapi membantu orang memilih produk berdasarkan apa yang saya pelajari, memberitahu mereka apa yang harus dielakkan dan apa yang harus digunakan untuk memiliki kulit yang sihat. Ia menjadi jelas bahawa hampir mustahil untuk mencari jenama yang tidak mengandungi satu atau lebih bahan-bahan yang telah saya putuskan, melalui percubaan dan kesilapan, adalah akar kebanyakan keluhan kulit. Oleh itu, untuk membuat garis berdasarkan apa yang saya dapati, mengelakkan bahan-bahan tersebut, adalah langkah seterusnya yang logik. Saya ingin mencipta kategori baru yang saya rasa telah hilang. Penjagaan kulit adalah emosi. Sesetengah orang memilih semulajadi untuk berasa seperti mereka sedang sedar dan selamat, sementara yang lain memilih klinikal kerana mereka menginginkan sesuatu yang benar-benar berfungsi. DE adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia dan mewakili kategori baru yang disebut “clean-clinical.”

Beritahu kami lebih lanjut mengenai nama terkenal anda, Gajah Drunk dan bagaimana ia berlaku.

Semasa saya memilih ramuan, saya menjumpai minyak Marula. Saya suka bagaimana ia direndam dan dirasakan pada kulit saya. Saya pulang dan pergi ke sana dan mendapati video gajah yang kelihatan mabuk. Mitos adalah bahawa haiwan Afrika memakan buah Marula yang jatuh dan menjadi mabuk. Mungkin tidak benar, tetapi pasti dibuat untuk nama yang menarik dan terang. Saya menamakannya Gajah Drunk selepas mengundi beberapa rakan dan ahli keluarga. Ada yang berkata “comel, tetapi tidak ada cara”, manakala yang lain berkata “comel dan anda patut melakukannya sepenuhnya”. Daripada semua orang, tiada siapa yang mengatakannya tidak comel dan saya tahu bahawa menambah getaran cerah akan menimbulkan rasa ingin tahu dan menarik perhatian. Untuk tahun pertama, ada orang yang cuba membuat saya menukar nama itu. Saya gembira hari ini bahawa saya tidak mendengar.

Apa bahagian yang paling menarik?

Benar-benar semua ini menarik. Setiap hari telah menarik minat saya. Saya bersyukur kerana berpeluang untuk membantu orang berasa lebih baik mengenai kulit mereka. Saya teruja untuk melihat pergerakan dari beberapa bahan pemasaran yang saya percaya bukan sahaja tidak perlu, tetapi pada akar kulit “sensitif” orang. Oleh itu, bahagian yang paling menarik adalah apabila orang memberitahu saya bahawa Drunk Elephant telah mengubah hidup mereka. Saya tidak sampai ke garisan penamat, walaupun, ada banyak yang perlu dilakukan dan lebih banyak untuk membuktikan, dan itu juga sangat menarik.

BERKAITAN: Kecantikan Boss: Bagaimana Deborah Lippmann Mencatat Nota Tinggi dalam Manicures and Music 

Bagaimana anda menentukan barisan produk yang anda akan lancarkan dengan? 

Saya membaca sebanyak yang saya boleh. Saya meneliti semua yang saya boleh. Saya sampai pada kesimpulan bahawa terdapat enam perkara yang perlu dilakukan oleh orang atau menggunakan setiap hari. (1) Membersihkan kulit tanpa membuangnya, (2) memohon Vitamin C yang telah dirumuskan dengan baik, (3) memohon pelindung matahari fizikal, (4) menggunakan pengelupasan kimia yang lembut, tetapi berkesan, (5) pelembap berasaskan dan akhirnya, (6) secara fizikal, tetapi perlahan-lahan, mengelupas kulit mereka untuk mengeluarkan sel-sel kulit mati yang telah longgar dalam sekelip mata. Saya mengambil kira perkara berikut untuk setiap formulasi: saiz molekul, keseimbangan pH, peratusan aktif, keserasian kulit, tahap bahaya setiap bahan dan peranan yang dimainkan dalam perumusan. Sekiranya ramuan tidak ada langsung menyokong kesihatan organ ATAU untuk menyokong keberkesanan dan keselamatan formulasi, maka ia tidak dibenarkan masuk. Saya mengecualikan semua bahan pemasaran, enam utama ialah minyak pati, silikon, kimia skrin, wangian / pewarna, pengeringan alkohol dan SLS. Saya menambah campuran antioksidan dan minyak tumbuhan tanpa wangi dan ekstrak kepada setiap produk. Saya menggunakan aktif terbukti pada peringkat klinikal yang berkesan. Saya percaya DE boleh pergi ke kaki dengan mana-mana jenama yang akan ditemui di pejabat derm, tetapi pada titik harga yang lebih mudah. Pembungkusan yang cerah dan bahagia tidak begitu serius, tetapi ia ada di dalamnya yang membuat orang kembali.

Kecantikan Boss - Drunk Elephant - EMBED
ihsan

Apakah rutin penjagaan kulit anda??

Saya tidak membersihkan wajah saya pada waktu pagi. Saya mengambil kain lap lembut, mandi di pancuran dan lap muka dan leher saya. Saya mencampurkan C-Firma, B-Hydra, Umbra (cukup untuk menyediakan perlindungan UV) dan produk baru saya baru-baru ini dirumuskan (saya tidak boleh memberitahu lagi) di telapak tangan saya. Saya memohon kepada wajah saya dan pergi. Saya fikir ia seperti smoothie pagi untuk wajah saya. Semuanya berjalan di tempat yang sama. Saya memberi perhatian kepada mood kulit saya dan menambah produk kepada campuran saya dengan sewajarnya. Mengelakkan silicones membolehkan saya melangkau lapisan, menunggu dan lain-lain. Saya biasanya bergegas di pagi hari supaya mudah dan berkesan untuk melakukannya dengan cara ini. Saya tidak memakai solek, asas atau serbuk. Pada waktu malam saya menggunakan Bar Pekee, bergantian di Bar Juju pada malam-malam, untuk membersihkan wajah dan leher saya. Saya menggabungkan Serum Malam TLC, Minyak Marula, Lala Cream untuk menambah kelembapan dan kadang-kadang setetes retinol preskripsi (saya sedang melakukan percubaan) semua di telapak tangan saya, terpakai pada wajah dan leher saya dan tidur. Sekali seminggu, saya membersihkan, memohon Babyfacial selama 20 minit, bilas, keringkan dan tambah campuran B-hydra dan Marula, pergi tidur. Saya memohon Shaba ke mata saya dan Lippe ke bibir saya pagi dan malam. Kulit saya tidak sensitif atau “sensitif” kerana saya mengelakkan bahan sensitif. Saya telah mendapati bahawa ini membolehkan saya menggunakan paras asid yang tinggi, walaupun di samping retinol, dengan kemerahan atau kerengsaan sifar. Saya tidak mempunyai rehat atau tindak balas yang buruk dalam selagi saya boleh ingat. 

BERKAITAN: Kecantikan Boss: Bagaimana Rita Hazan Rose ke Atas Permainan Warna Rambut

Apa tiga perkara yang anda tidak pernah meninggalkan rumah tanpa?

Lippe, sebotol air dan telefon saya. Jika anda bercakap tentang kulit, Lippe, botol air dan Umbra Sheer Physical Defense SPF30.

Apakah pujian terbaik yang anda terima tentang syarikat setakat ini? 

Bahawa ia memprediksi apa masa depan penjagaan kulit akan kelihatan seperti dan bahawa ia lebih daripada sekadar sebuah syarikat penjagaan kulit, bahawa ia adalah pergerakan.

Adakah anda berfikir diet memainkan peranan penting dalam penjagaan kulit juga? Adakah anda mengikut mana-mana pelan makan tertentu untuk kulit yang bersinar?

Saya fikir diet tidak muncul di muka anda pasti. Saya cuba mengikuti diet anti-keradangan dan hanya diet yang bersih secara umum. Baru-baru ini saya selesai Whole30, yang menghilangkan tenusu, gula, alkohol, bijirin dan gluten. Tidak syak lagi makan sayur-sayuran dan buah-buahan sepanjang hari memberi anda cahaya yang sihat, tetapi saya fikir berpeluh, bersenam dan bergerak di luar rumah sangat penting untuk kesihatan kulit juga.

Produk apa adalah kegemaran mutlak anda jika anda terpaksa memilih hanya satu?

The Littles kerana ia mengandungi semua itu! Hanya bergurau. Tidak benar-benar saya tidak boleh memilih. Mereka semua sangat berbeza dan bermaklumat. Saya suka mereka semua dan menggunakan setiap agama. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map