Kecantikan Boss: Dr. Lancer Memimpin Revolusi Penjagaan Kulit Di-Rumah

Dengan lebih daripada 30,000 pesakit di seluruh dunia, antara mereka wajah yang paling difoto di dunia-dari Michelle Williams hingga Margot Robbie-Dr. Harold Lancer telah menjadi selebriti dalam dirinya sendiri. Beliau membangunkan Kaedah, garis penjagaan kulit anti-penuaan berdasarkan falsafah kecantikan peribadinya. Di sini, Lancer bercakap mengenai pencapaiannya yang paling besar, reputasi cemerlangnya dan apa yang dia inginkan wanita akan berhenti melakukan kulit mereka.

Anda bekerja dengan beberapa wajah yang paling terkenal di dunia, yang dengan jelas meletakkan kepercayaan dalam amalan anda – apa yang anda fikir menarik pelanggan anda kepada anda?

Saya fikir dahulu dan terpenting bahawa saya seorang pakar perubatan berpengalaman dan papan yang pakar dalam penampilan kulit. Ia lebih daripada sekadar menyediakan perkhidmatan dan sebagai ahli dermatologi pengamal sejak tahun 1983, pelanggan saya mempercayai saya dan mempunyai keyakinan dalam kerja saya. Saya melakukan semua kerja dan mereka datang kepada saya kerana saya berpengalaman dan telah membina komuniti yang boleh dipercayai di sekitar amalan saya.

Apakah soalan yang paling banyak anda minta?

Soalan-soalan yang saya perolehi meminta yang paling pusat di sekitar penjagaan kulit dan nasihat tentang bagaimana untuk mengekalkan di rumah. Ia sangat berbeza daripada apa yang pernah dilakukannya – yang lebih mengenai pembaikan laser dan semakan tidak berkesudahan – dan lebih lanjut mengenai penjagaan pencegahan dan penyelenggaraan penjagaan kulit di rumah.

Apa yang anda paling bangga dengan profesional?

Mengembalikan semula penjagaan kulit rumah – Kaedah Lancer bukan sekadar produk; ia direka untuk membantu pembaikan kulit itu sendiri dan terbukti secara saintifik. Saya membangun Kaedah pada tahun 1985 dan dalam 1-2 tahun yang lalu, terbukti dalam kajian makmal untuk merangsang permukaan kulit untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin. Jadi, itulah yang saya paling bangga – menjadi 30 tahun lebih awal daripada masa saya dalam menunjukkan bagaimana menggelitik kulit boleh menghidupkan semula kulit dan perolehan selular dan memperbaiki kulit dari luar ke dalam.

BERKAITAN: Kecantikan Boss: Bagaimana Rita Hazan Rose ke Atas Permainan Warna Rambut

Apakah kejayaan besar dalam prosedur derma yang paling anda sukai??

Perkara terbesar seterusnya ialah kenaikan berterusan dan populariti tenaga rendah, terapi ultrasound / nadi cahaya untuk pembaikan kulit dan memperbaiki tekstur kulit. Ia kurang invasif, mempunyai kesan sampingan yang kurang berpotensi dan mampu merawat lebih banyak etnik sehingga teknologi bertambah baik, begitu juga aksesibilitas dan biaya.

Apa prosedur yang anda ingin wanita lakukan kurang?

Saya fikir kita akhirnya berada di tengah-tengah trend di mana wanita mahu menarik dan menghulurkan dan menukar wajah mereka kurang dari sebelumnya. Permintaan facelift turun 10-20% dalam 2-3 tahun yang lalu sehingga mentaliti dan pemikiran berubah, dan wanita lebih mengetahui. Dengan mengambil langkah pencegahan dan berfikir lebih lanjut mengenai bantuan diri, wanita mahu mengelakkan prosedur invasif – Saya juga melihat lebih banyak wanita mengeluarkan implan daripada sebelumnya. Oleh itu, saya mahu terus melihat ini: wanita mahukan prosedur yang kurang invasif dan juga memakai solek kurang.

Adakah anda melihat lini produk sebagai lanjutan semulajadi dari amalan anda, dan apa yang seterusnya / di kaki langit untuk jenama anda?

Ya, Lancer Skincare adalah lanjutan dari amalan saya dan bertahun-tahun yang telah saya habiskan di bidang dermatologi. Jenama lelaki, yang terdiri daripada lima produk. Barisan ini masih akan mempunyai kualiti yang sama dengan Kaedah Lancer, tetapi akan menjadi keperluan penting kulit untuk lelaki. Di samping itu, jajaran Lancer akan tersedia di lima benua dalam 12-18 bulan akan datang.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map